Hdd problem

poruka: 11
|
čitano: 2.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hdd problem

Pozdrav....upravo sam na komp stavio windows 7 ultimate 64 bit i ne želi mi u MY Computer-u prikazati 2. hdd u računalu!!! U biosu ga normalno prikazuje, alu tu neće!!! Na MANAGE i DERVICE MENAGERU sam ins drajvere za njega no i dalje ga nema?? Jel zna nekou čemu je problem??

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Hdd problem
123domi123 kaže...

Pozdrav....upravo sam na komp stavio windows 7 ultimate 64 bit i ne želi mi u MY Computer-u prikazati 2. hdd u računalu!!! U biosu ga normalno prikazuje, alu tu neće!!! Na MANAGE i DERVICE MENAGERU sam ins drajvere za njega no i dalje ga nema?? Jel zna nekou čemu je problem??

Koliko si particija napravio kad si instaliro?

16 godina
koju konfu imas?
Meni je na mojoj asus p8p67 bio isti problem, rjesio tako sto sam stavio novi disk na mjesto starog (zamjenio sata kablove njima dvoma)
486 PWNZU!
14 godina
neaktivan

Imam dvije praticije na onom hardu gdje je windows i jednu na ovom kojeg ne prepoznaje....asrock n68c-s occ, athlon 7750+ 2x2.7(oc 3,2), corsair cx500, kingmax 2x2 gb ddr2 1066, club 3d hd 4870 oc, WDC 160 Gb i HITACHI 500 Gb (njega ne prepoznaje) ,,,probao sam to vec s kablovima ali opet isto..svugdje ga prepoznaje samo u My Computer-u NE

17 godina
neaktivan
Hdd problem

Nejasan mi je malo problem. Da li uopće nema ikonice od HD ili ga ne može otvoriti?

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
14 godina
neaktivan

U MY Computeru nema ikocice, ali u disk managementu ima ikonica od tog harda i opet ga nemogu otvorit..pogledao sam vec na tu temu i neko kaze da bi ga trebalo formatirat al ga bas nebi formatirao ako netreba jer je skoro pun!! ??

15 godina
neaktivan
123domi123 kaže...

U MY Computeru nema ikocice, ali u disk managementu ima ikonica od tog harda i opet ga nemogu otvorit..pogledao sam vec na tu temu i neko kaze da bi ga trebalo formatirat al ga bas nebi formatirao ako netreba jer je skoro pun!! ??

Pa odi u disk management nađi taj hard desni klik na njega i change drive letter and paths dodijeli mu neko slovo koje ne koristiš. 

14 godina
neaktivan

HVALA PUNO!!! Problem rjesen!! ;)

15 godina
neaktivan
123domi123 kaže...

HVALA PUNO!!! Problem rjesen!! ;)

Jel pomoglo ovo sto sam rekao? :)

14 godina
neaktivan