HDD nece da se formatira

poruka: 18
|
čitano: 8.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

Dakle, prije 3 tjedna vratio mi se komp sa upgradea, dobio sam novi HDD od 300 GB, taj HDD se poceo defragmentirat sam od sebe kad nista ne bi radio na kompu vise od min, te bi presto cim bi ja tako mis. Ista stvar mi se dogodila jucer, al kad sam mrdnuo misom cijeli komp mi se zabloko. Nista, priceko ja sat vremena i posto komp osto zablokan ja iskljucio napajanje (posto restart nije radio), ponovo ga ukljucio, kad on meni poceo javljat da nemre startat windowse (bili su instalirani na tom HDD-u), nista ubacim ja disk od windows 7 ultimate, deletam particije i ponovo ih kreiram, formatiram i idem instalirat windowse, nisam uopce mogo instalirat windowse na taj HDD (javlja gresku 0x80070057), pa sam ih instaliro na drugi HDD koji ima 140 GB i instalacija je protekla bez problema, e sad problem je sto se ovaj HDD od 300 GB nece formatirat, napravio sam particiju al nece da se formatira. Sto da uradim ???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: HDD nece da se formatira
starkyeh01 kaže...

Dakle, prije 3 tjedna vratio mi se komp sa upgradea, dobio sam novi HDD od 300 GB, taj HDD se poceo defragmentirat sam od sebe kad nista ne bi radio na kompu vise od min, te bi presto cim bi ja tako mis. Ista stvar mi se dogodila jucer, al kad sam mrdnuo misom cijeli komp mi se zabloko. Nista, priceko ja sat vremena i posto komp osto zablokan ja iskljucio napajanje (posto restart nije radio), ponovo ga ukljucio, kad on meni poceo javljat da nemre startat windowse (bili su instalirani na tom HDD-u), nista ubacim ja disk od windows 7 ultimate, deletam particije i ponovo ih kreiram, formatiram i idem instalirat windowse, nisam uopce mogo instalirat windowse na taj HDD (javlja gresku 0x80070057), pa sam ih instaliro na drugi HDD koji ima 140 GB i instalacija je protekla bez problema, e sad problem je sto se ovaj HDD od 300 GB nece formatirat, napravio sam particiju al nece da se formatira. Sto da uradim ???

Ošo je izgleda u vječna lovišta...

Nosi ti njega u servis da ti daju drugi....

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
neaktivan

nemoooooooooj molim te samo nemoj to da mi kažeš

16 godina
protjeran
starkyeh01 kaže...

nemoooooooooj molim te samo nemoj to da mi kažeš

Jbg čekaj onda ove spavalice da se razbude i odgovore ti... Možda griješim... ...ali mislim da ipak ne griješim...

15 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

evo izvjesca od HD Tune Pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
starkyeh01 kaže...

evo izvjesca od HD Tune Pro

Po izvješcu mi se cini da je uredu ali mozda se nesto zblesiralo s njegovim Firmwareom...

Nesvidja mi se nikako njegova temeperatura od preko 50C jer navodno je normalna 40C

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 1:18 (xZero1).
15 godina
neaktivan

je, inace je oko 44 al sam bas napravio zero fill

16 godina
protjeran
HDD nece da se formatira

Po izvješcu mi se cini da je uredu ali mozda se nesto zblesiralo s njegovim Firmwareom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HDD nece da se formatira

Skini sa interneta hirens boot,tamo imaš skoro sve programe za dijagnostiku kompjutora i particioniranje  Link

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

da, evo napravio zero fill, pa novu particiju, i sve u redu dok ga ne probam formatirat, jedino formatirat nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
starkyeh01 kaže...

da, evo napravio zero fill, pa novu particiju, i sve u redu dok ga ne probam formatirat, jedino formatirat nece

Napravi dos bot cd i botaj u dos samo s tim diskom nakacenim...onda ga particionisi iz dosa a:/fdisk

a potom restart pa onda formatiraj u dosu i onda tek vrati se u vindows pa probaj....da napomenem dos ti nece prepoznat cini mi se preko 5G ili tako nes al bit je da formatiras tako...jer desavalo mi se da dis jednostavno zablesavi i tako jedino proradi...

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
15 godina
neaktivan
mejt kaže...
starkyeh01 kaže...

Napravi dos bot cd i botaj u dos samo s tim diskom nakacenim...onda ga particionisi iz dosa a:/fdisk

a potom restart pa onda formatiraj u dosu i onda tek vrati se u vindows pa probaj....da napomenem dos ti nece prepoznat cini mi se preko 5G ili tako nes al bit je da formatiras tako...jer desavalo mi se da dis jednostavno zablesavi i tako jedino proradi...

coeeece, ima li negdje step by step tutorial za to?

16 godina
neaktivan

http://www.allbootdisks.com/downloads/ISO/AllBootDisks_ISO_Image_Downloads25/WinMe_bootdisk.iso

skines to i sa recimo poweriso sprzis na prazan cd...botas sa tog istog cd_A u dos....i onda one komande sto sam ti obijasnio....to je da probas...mada mozda neko ima bolji savijet da pokusas prije nego odneses na servis......

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
16 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

Probaj sa killdisk boot cd-om

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mejt kaže...

http://www.allbootdisks.com/downloads/ISO/AllBootDisks_ISO_Image_Downloads25/WinMe_bootdisk.iso

skines to i sa recimo poweriso sprzis na prazan cd...botas sa tog istog cd_A u dos....i onda one komande sto sam ti obijasnio....to je da probas...mada mozda neko ima bolji savijet da pokusas prije nego odneses na servis......

dakle, runam fdisk, i kad dode do dijela "verifying disk integrity" dode do 12% pa se vrati na nulu, i tak je napravio 8-10 puta pa sam ga resetiro jer izgleda da to neradi

16 godina
neaktivan

Pravac servis...nemuci se dzaba...ako imas garanciju idi i zamijeni...ako nemas..onda nazalost mislim da imas problem...

15 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

Ma imam garanciju, al dok oni to naruce, pa zamjene prođe tjedan dana i više 

evo sad formatiram i držim fige, prešlo je 80% al trajeeee preko 3 sata se vec formatira

uuuuhhuhuhuhuh sad je na 98% !

iiiiiiii.....nista, doslo do 100% al se nista nije dogodilo Plač

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 23:28 (starkyeh01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDD nece da se formatira

a nista, sad i windowsi poceli javljat da hdd umire, pa cu onda da ga onesem lijepo na servis da mi daju novi

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice