HD 6950 driver problem?

poruka: 53
|
čitano: 5.438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
HD 6950 driver problem?

Idi zamjeni!Ovak ćeš si samo živce pokidati.

Believe those who are seeking the truth. Doubt those who find it!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HD 6950 driver problem?
itomic009 kaže...

Ako imaš papire idi u Links i reci da ti grafa jednostavno neradi i amen. Nek ti zamjene. Znam iz iskustva da su ovi u nešm gradu u Linksu susretljivi, tako da valjda ti neće pravit komplikacije.

da.. ali ako je radila na frendovom kompu i kod bivšeg vlasnika sasvim normalno .. nekako logično je očekivat da će i kod njih na testu radit normalno.. tako da neće imat razlog za reklamaciju... no opet to mu uvijek ostaje kao zadnje rješenje, da je odnese na reklamaciju..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 17:34 (Jooj).
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Maticna je flashana zadnjim biosom?

Da matična, bios od grafe nije diran ...

nisam probao drugi slot>probat ću

a grafu ne vrijedi slat na garanciju ako kod drugog radi> takodjer , neću ja slat nego on ako dodje do tog

Sutra idem kod prodavača sa svojim kompom, da čovjek vidi problem, pa ću vidit kak kod njega radi (a trebala bi) .. prije toga ću isprobat sve što ste predložili a da već nisam napravio (SUTRA, jer danas ništa ne stignem, čak ni odgovarati vam dalje>tako da se ispričavam svima kojima nisam odg>sutra cu) ..

I naravno , hvala na odgovorima!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 17:32 (domba_Os).
14 godina

Pa nemogu vjerovat da nisi probao da  li ti slot radi. Inače što se tiče Linksa. Ja sam vratio matičnu koja je radila uredno potpuno i zamjenio za drugu. Kasnije sam saznao da je matična bila potpuno ispravna, ali kod mene nije radila ( nebitno je zašto ali je bila ispravna ) i ja ljepo se vratio u Link sa cijelim paketom s kojim sam je kupio i sa računom i zmjenio za drugu bez pardona !

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Pa nemogu vjerovat da nisi probao da  li ti slot radi. Inače što se tiče Linksa. Ja sam vratio matičnu koja je radila uredno potpuno i zamjenio za drugu. Kasnije sam saznao da je matična bila potpuno ispravna, ali kod mene nije radila ( nebitno je zašto ali je bila ispravna ) i ja ljepo se vratio u Link sa cijelim paketom s kojim sam je kupio i sa računom i zmjenio za drugu bez pardona !

Slot nema smisla mijenjat kad druge grafe rade u istom slotu...

14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?
Probaj staviti 32-bitne windoze, a to šta je radila kod onog gdje si je kupio ne znaći da će i kod tebe raditi zbog drugaćije konfiguracije tvog pc-a.
Pozz!!!
Fero
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
domba_Os kaže...
itomic009 kaže...

ima smisla...

been there done that {#}

probaj .. nista te ne košta i nemaš što izgubit a može bit rješenje.. možda..

14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?
zdravo...moj problem je ...kada upalim računalo pojavi mi se na programskoj traci u desnom kutu ikonica i piše : upravljački program je blokiran zbog problema sa kompaktibilnošću (nešto... TAGES SA?)???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lalalu kaže...
zdravo...moj problem je ...kada upalim računalo pojavi mi se na programskoj traci u desnom kutu ikonica i piše : upravljački program je blokiran zbog problema sa kompaktibilnošću (nešto... TAGES SA?)???

Koji upravljački program i koji OS koristiš???

Fero
14 godina
neaktivan
koji je to đava???
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?
windows 7...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?

Pa šta koristiš od windowsa sedmicu ili xp i koji upravlački program nije konpatibilan valjda ti piše kad klikneš na tu ikonicu dolje.

Fero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?
piše TAGES SA protection

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?

Klikni na zastavicu i otvori Akcion centar te odi na otklanjanje poteškoča.

Fero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?

To je vezano uz stare drajvere  koji nisu kompatibilni sa Win 7. Prvo sa ovog linka pokreni TagesSetup.exe  ali pazi za koje 32 bit ili 64 bitne windowse pa vidi.

http://www.tagesprotection.com/main.htm?page=minimum.htm probaj sa tog linka skinuti samo pazi koje za 32-bit ili 64-bit Win7.

Pozz i javi dali radi !!!

Fero
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:53 (Fero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
HD 6950 driver problem?

@domba_Os ja bi ti preporučio sljedeće, ako ti se da opet reinstalirati Windowse ili ako to već nisi isprobao. Znaći instaliraš Windowse i na njih ne instaliraš ništa drugo. Sa tako instairanim Windowsima isprobavaj sve moguće, pristup internetu, paljenje i gašenje programa koji su došli sa Windowsima itd. Ako tu sve normalno radi onda znaći da je grafička potpuno ispravna i znaći da ti neki od softwera ili drivera koje naknadno instaliraš izazivaju te probleme, ili nisu kompatibilni sa Windowsima ili nisu kompatibilni međusobno pa se zato ruše. E tu onda sam moraš naći krivca.

@lalalu kao prvo zašto postavljaš pitanje u aktivnu temu u kojoj se još raspravlja. Tvoj problem je u driverima, to su driveri koji provjeravaju da li je igra orginal ili ne i nisu kompitabilni sa Win7 jer je igra starija sa kojoj si ih instalirao. Problem riješi skidanjem novih drivera koji su kompitabilni sa Win7, imaju par MB i problem riješen.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:35 (formula1live).

0 0 hvala 0
17 godina
domba_Os kaže...

Najbolje da posudiš računalo od prijatelja, pa prvo vidiš dali radi sve ok kad je kartica malo opterećenija. Onda mjenjaj komponentu po komponentu, ja bi krenuo od napajanja i vidio di je problem procesom eliminacije. Samo pazi da nešto ne zezneš pa da kompovi ne nastradaju.

Može bit da se neka komponenta "buni" odnosno odbija radit u paru s tom grafičkom ali ja bi ipak prvo napajanje isprobao.

Znači napajanje, memorija, cpu... itd mjenjat jedno po jedno dok neotkriješ kvar.

Trebat će ti prijateljovo računalo na čitav dan za sve to napravit.

16 godina

@ lalalu: Imaš problem sa driverom koji se koristi kao zaštita od kopiranja nekih igara (na pamet mi pada King Kong iz 2005.,), jer verzija koju si instalirao nije kompatibilna s Windowsima 7. Otiđi na stranicu http://www.tagesprotection.com/main.htm, potraži driver koji odgovara tvojem OSu (32 ili 64 bit Win 7), instaliraj i trebao bi se riješiti problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 14:40 (WackyZG).
14 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?

e, to se imeni dogodilo nakon instaliranja Win 7 64bit, moja grafa 6870 1gb, najprije zblokira nemiče se ništa jedno 5-10 sekundi i onda crna slika 2-3 sek, pa mi se pojavi slika

normalno i sve dalje radi,a pokaže se doli u kutu== Display driver stopped responding and has recovered== i nešto više neznam zaboravio,

Ja rješio tako da stavio update win7 i oznašio tamo za AMD diver update to se samo skidalo instaliralo i sad radi 3-4 dana normalno!!

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Devamp kaže...

Ajde onda dolaz da radimo šta su nam ljudi napisali ...

@Formula

Radi sve najnormalnije dok ne staviš drivere (na onoj uzasnoj rezi) , probao sam i bez da išta instaliram (naravno ni drivere) sve je bilo ok , osim što je ružno :D

14 godina
neaktivan
Devamp kaže...

E ta je meni ista poruka bila, velim ja sam samo update win7 napravio i radi savršeno!!

Nino
16 godina
neaktivan
HD 6950 driver problem?

Update.

Otišao sam sa grafom na garanciju u links, jer mi se lik nije javljao, niti je odgovarao na poruke (pa pomislih to je zadnja opcija)

Danas je stigla grafa sa reklamacije: zakljucak: Neispravna, zamijenjena novom!!!

Eto kad previše vjerujem ljudima ... Sad kad je sve gotovo, definitivno idem na "dobra i loša iskustva sa BOL Foruma" , imat cemo novog prevaranta na crnoj listi  ... U konkretnom slučaju , jednog koji prodaje neispravne grafe .. UŽAS! (nravno , on će se pravdati da je njemu najnormalnije radilo, a to što meni nije od prvog dana> šta s tim? .. ma joj, samo se naživciram kad se sjetim)

Pozdrav, i hvala svima koji su pokušali na bilo koji način pomoći!

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice