Ja imam napajanj exfx 450w pro , i dva diska 1.maxtor 300 gb i WD 200 gb , dns sam spojio taj WD i jedan 80mm vent no disk mi se stalno pali gasi i malo prije mi se ekran u gasio i komp se ugasio . U kompu imam onaj stock vent od v kučišta . jeli možda to previše snage za moje naapajanje ili kaj ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma kakvi, to napajanje drzi tvoju konfu bez pol frke. Znaci , to ti se pocelo događat od kad si spojio ovaj 200gb WD ?
da , kada probam kopirati fajle sa WD-a opće neče . Čuješ kako se upali i onda kao da nešto preskače , i onda kada sam cancel-ao kopiranje čuješ kako se ugasio .
Ajde skeniraj taj disk s antivirusom , malwarebytes-om da nema kakve gamadi na njemu.
Imao sam sličan problem sa WD Caviar Green i odnio ga na garanciju i dobio novi. A dešavalo se je sljedeče grijao bi se jako i dok bi nešto išao kopirati isto bi mi se čulo preskakanje.
Probao sam ga skenirati ali je odma skočio na 48% ( sa AVG free 2012) i skenirao je samo mw2 ( alterIWnet) i to je trajalo , trajalo i trajalo , pa je nakon 5 min još uvijek bio na 48% pa sam poludio i izvadio hard iz kompa . To mi je od bratića i kod njega radi normalno sa istim win 7 pro