Hard disk se pali gasi

poruka: 6
|
čitano: 3.138
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hard disk se pali gasi

Ja imam napajanj exfx 450w pro , i dva diska 1.maxtor 300 gb i WD 200 gb , dns sam spojio taj WD i jedan 80mm vent no disk mi se stalno pali gasi i malo prije mi se ekran u gasio i komp se ugasio . U kompu imam onaj stock vent od v kučišta . jeli možda to previše snage  za moje naapajanje ili kaj ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hard disk se pali gasi

Ma kakvi, to napajanje drzi tvoju konfu bez pol frke. Znaci , to ti se pocelo događat od kad si spojio ovaj 200gb WD ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hard disk se pali gasi

da , kada probam kopirati fajle sa WD-a opće neče . Čuješ kako se upali i onda kao da nešto preskače , i onda kada sam cancel-ao kopiranje čuješ kako se ugasio .

15 godina
Hard disk se pali gasi

Ajde skeniraj taj disk s antivirusom , malwarebytes-om da nema kakve gamadi na njemu.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hard disk se pali gasi

Imao sam sličan problem sa WD Caviar Green i odnio ga na garanciju i dobio novi. A dešavalo se je sljedeče grijao bi se jako i dok bi nešto išao kopirati isto bi mi se čulo preskakanje. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hard disk se pali gasi

Probao sam ga skenirati ali je odma skočio na 48% ( sa AVG free 2012) i skenirao je samo mw2 ( alterIWnet) i to je trajalo , trajalo i trajalo , pa je nakon 5 min još uvijek bio na 48% pa sam poludio i izvadio hard iz kompa . To mi je od bratića i kod njega radi normalno sa istim win 7 pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice