Gubljenje slike

poruka: 8
|
čitano: 1.213
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Ovako, danas sam upalio komp, i normalno se podigao Windows.

Nakon 10 sekundi se zatamnila se slika, pa se nakon 2 sekunde vratila, pa opet zatamnila i onda se komp u gasio i čuo se samo ventilator (neznam koji).

Pošto sam ga palio više puta, jednom je pisalo da je razlog rušenja nekeav blue screen, al ja nisam vidio nikakav plavi ekran.

Ima li netko rješenje?

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Možeš li ga uopće upaliti? Treba nam minidump file da znamo gdje je došlo do problema vjerojatno.

Ovako napamet je teško zaključiti, ali ako komp uopće ne reagira, matična, procesor ili memorija najvjerojatnije. Ima li ikakvog zvučnog signala kada ga pališ (ikakav beep)?

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Ma mogu ga ja upaliti, sve super radi, ali gubljenje signala počinje tek kad se desktop digne. 

Još da kažem da sam prije mintu dobio BSOD.

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

skini si bluescreenview pa daj podatke iz njega

vidi je li vent od grafičke, kladim se da je on. koja je grafička u pitanju? imam filing da je do nje.

edit: nema veze, vidim koja je. Pogledaj što ti kaže bluescreenview

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 21:05 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Jel ovo išta pomaže?

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Pogledaj bug check string i reci mi je li ti piše exception za taj 0x7e

Sudeći prema ovim ostalima, da, grafička bi mogla biti kao što sam i mislio, i to standardni slučaj kada se ruše driveri pa ih windowsi automatski podižu, samo što ih kod tebe ne uspijevaju podići. S ovim problemom imaju i AMD i nvidija problema u posljednje vrijeme, pogotovo 5xx serija. Pokušaj sa novim driverima za karticu ako postoje, pokušaj sa potpunim brisanjem drivera, čišćenje driversweeperom pa instalaciju ISKLJUČIVO physX i display drivera, jer uzrok rušenja drivera znaju biti one nvidijne p****rije koje dodaju, pogotovo audio driveri.

ali i dalje su ovo spekulacije, možda bi najbolje bilo da negdje postaš tih par zadnjih minidump fajlova pa da se vidi detaljnije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Gubljenje slike

Piše: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

A ovo zadnje te nisam razumio, na koje minidumpove točno misliš?

lol nick - bounty94
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Gubljenje slike
bounty123 kaže...

Piše: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED

A ovo zadnje te nisam razumio, na koje minidumpove točno misliš?

Odi si u folder od windowsa na disku i nađi folder minidump. U njemu ćeš naći nekoliko fajlova, ZIP-aj ili RAR-aj ih pa mi se javi na PM di ću ti dati mail da mi pošalješ pa malo detaljnije proučim problem i eventualno preciznije odredim uzroke.

Premda, 90% je problem sa driverime od grafičke. Preporučam da napraviš ovo što sam ti predložio već. Također možeš memoriju pokušati testirati memtest-om za svaki slučaj, iako mislim da, ako je do hardvera, onda je do grafičke.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice