Graphics driver stopped responding

poruka: 4
|
čitano: 588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Pozdrav ljudovi,

nadam se da nisam promašio podforum jer sam mislio postat u Grafičke kartice ali ne znam ak nije u nečem drugome problem.

Grafička kartica Gigabyte R9 380 4gb G1 gaming

Znači "graphics driver stopped responding" javlja se dok igram igru GTA V, do 30 % igre radilo je sve bez problema, do sada kada je počelo sa ovime ...

Na drugim igrama kao CS GO, LoL, BF, itd. se ne javlja taj problem. Pratio sam temperature i ne vidim ništa što bi se pregrijavalo, sve u granicama normale jedino grafička je dok igram je na cca. 60 stupnjeva.

Instalirao sam drivere od grafičke na official stranici od AMD-a i ništa se nije promjenilo, pa bih Vas zamolio ako možete kakvim savjetom pomoć.

Hvala,

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: Graphics driver stopped responding

Pokušaj sa drugom verzijom drivera, starijom.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
15 godina
neaktivan

Drugi drajveri i testiraj sa nekim programom za stres, izvadi je iz slota i očisti gpu i slot, provjeri na netu ima li itko još taj problem sa gta 5 jer je problem možda u igri, ako nije od toga ništa provjeri clock od gpu pa ga smanji da vidiš da li će u redu biti, ako ništa od toga testiraj gpu u drugom računaru ako opet ništa provjeri napajanje i update bios ako ima noviji, ako ništa ne uspije onda je popravi ako može ili baci pa kupi drugu

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

win 10 samo to

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: