Grafička na odlasku?

poruka: 5
|
čitano: 563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Grafička na odlasku?

Neočekivao mi se pojavio jedan neugodan problemčić grafičke prirode. Monitor mi je prepun sitnih točkica koje su formirane u crtice od po 4 u nizu. Uglavnom su bijele, ali su na bijeloj podlozi crne. Znači li to da je grafička vrisnula ili je nešto više softverske prirode što bih i sam mogao riješiti? Instalacija najnovijih drivera nije ništa nije griješila a grafička je stara tek nekih 2-3 godine (nVidia GeForce GT 240, 512MB).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Grafička na odlasku?
ROCCO_GRANDE kaže...

Neočekivao mi se pojavio jedan neugodan problemčić grafičke prirode. Monitor mi je prepun sitnih točkica koje su formirane u crtice od po 4 u nizu. Uglavnom su bijele, ali su na bijeloj podlozi crne. Znači li to da je grafička vrisnula ili je nešto više softverske prirode što bih i sam mogao riješiti? Instalacija najnovijih drivera nije ništa nije griješila a grafička je stara tek nekih 2-3 godine (nVidia GeForce GT 240, 512MB).

ako nije monitor, odlazi grafa ;)

pero
17 godina
neaktivan
Grafička na odlasku?

Dali ti to bude odma čim upališ komp ili se pojavi tek kasnije? Ako se pojaljuje kasnije može bit da se pregrijava.

Legends Never Die
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ROCCO_GRANDE kaže...

Ako si u mogućnosti,spoji drugi monitor i probaj s drugim kablom...Ako monitor ni kabel nisu uzroci onda grafulja izumire :/

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
13 godina
neaktivan

Ovisi. Pri normlanom restartu se špojavi odmah, apri hladnom treba neko vrijeme. Čak je dva puta nestalo samo od sebe iz čista mira na petnaestak minuta nakon čega bi se vratilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice