Graficka ne reagira

poruka: 10
|
čitano: 1.481
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Graficka ne reagira

Evo imam graficku ati radeon sapphire x1650 dosta e stara... sad sam je stavia u drugi komp i sve to... i na njoj se ventilator vrti, znaci dobro sam je stavia ali kad iden instalirat njezine drivere pise mi ka da uredaj nije naden i kad normalno prikopcan kabel od monitora u nju nece da prikaze sliku,, a integrirana kartica u kompu za koju pise da ima 512 mb je toliko losa da mi sve blokaje i na low

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Graficka ne reagira

Testiraj Linux-om. Ako Linux prijavi grešku onda je neispravna GPU.

Pozdrav!

15 godina
neaktivan
helloworld kaže...

kad iden instalirat njezine drivere pise mi ka da uredaj nije naden i kad normalno prikopcan kabel od monitora u nju nece da prikaze sliku

Kad normalno priključiš kabel neće da prikaže sliku?! - kako si onda priključio pa prikazuje sliku?

15 godina
neaktivan
Graficka ne reagira

pa maticna mi ima integriranu pa san u maticnu prikljucia

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
helloworld kaže...

i na njoj se ventilator vrti, znaci dobro sam je stavia ali kad iden instalirat njezine drivere pise mi ka da uredaj nije naden i kad normalno prikopcan kabel od monitora u nju nece da prikaze sliku

Zato ti piše da uređaj nije nađen jer si na integriranoj, kažeš kad spojiš na tu x1650 onda je crna slika.

- vjerojatno je neispravna.

14 godina
neaktivan
Graficka ne reagira

pozz narode . trebam vasu pomoc, isao sam staviti novu asusovu graficku u komp. i nakon sto sam ga upalio sve uredu do pred slike sa windowsima.....i tu slika jednostavno poludi, iskrivljena je , neki brojevi pisu, razne boje.....itd...... i odna sam odustao od toga i isao vratit staru isti slucaj ali onda se ispravila slika ali nece da boot-a.....ima itko rjesenje

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Graficka ne reagira
Pa iskljući integriranu u biosu i onda instalaj vanjsku i pazi na verziju drivera i koje windowse koristiš.
Fero
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Graficka ne reagira

win7 home premium

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Graficka ne reagira

Pozdrav ljudi imam jedan problem donedavno sam imao dvije Atijeve kartice od 128 mb no iznenada su prestale raditi,nema slike i racunalo ispusta zvuk,kad ubacim stariju nvidia 16mb graficku onda racunalo bez problema radi.Ako itko ima rjesenje molio bih da mi odgovori.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
boyo89 kaže...

racunalo ispusta zvuk,kad ubacim stariju nvidia 16mb graficku onda racunalo bez problema radi.

Ako radi sa drugom grafičkom, vjerojatno je ta ati "crkla" 

kakav zvuk daje, beepovi?

Sve ima svoju cijenu.. ;)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice