Fujitsu AH532 cudan problem

poruka: 4
|
čitano: 578
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Fujitsu AH532 i HDD jako cudan problem

Kupio sam navedeni laptop 2012. negdje u 11. mjesec ...
HDD je Toshiba ...
E sad, nakon niti mjesec dana prvi kvar na laptopu, otiša HDD, odnesen na servis jer je bilo pokriveno jamstvon (naravno), HDD uredno zamjenjen
7-8 mjeseci nakon toga, opet kvar, opet HDD, opet odneseno na servis i zamjenjeno
I ove godine u 4 mjesec, windows 8 mi poceo javljat da iman problema sa HDD, da je pitanje vremena kad će otići i da napravim back-up
Kako sam bio u inozemstvu nisam si imao vremena a iskreno ni volje priustit njihove servise i popravke a i jamstvo u Hrv. mi je vec isteklo.

E sad, po meni je jako cudno da mi 3 puta umire HDD, a nije bas da ne skrbim o laptopu, ili da ima fizicka ostecenja, pogotovo kad vidim razno razne informaticki nepismene ljude koji ubijaju svoje hardove a ovi uredno duraju godinama ...

U cemu je problem, po vasem iskustvu ? Ili sam jednostavno jako nesretan
Sada planiram uzeti ovaj HDD za laptop i konacno se rjesit te nesretne Toshibe , sto mislite o njemu ?

https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?pid=18151

S obzirom na komplekse koje iman od doticne komponente, najvise me privlaci ovih 60 mjeseci jamstva

0 0 hvala 0
14 godina

Ja mislim da su temp. previsoke za hdd ili nesto nevalja sa napajanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I ja san pomislio da postoji neki problem jer da 3 harda crknu tek tako u kratkom vremenskom roku, hm.
Sad ne znam kako to provjerit, je li do napajanja ili ici na rizik pa uzeti novi hard na slijepo, ako nista bar je pokriven garancijom

0 0 hvala 0
14 godina

Jel imas te pokvarene HDD kod sebe jos?Ako imas otvori ih i pogledaj PCB da li ima neka ostecenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice