Problem je taj da mi u svim igrama pada fps s naprimjer 60 na 35 i onda se vraca na 60 i tako svakih par sekundi. Ali javlja se još jedna čudna stvar a to je da preskace fps, odnosno fps je u kontinuitetu ali; na primjer u LOL-u ili BF4 kao da se lik teleportira svake sekunde , uopce se ne krece u kontinuitetu.
Još zanimljivije mi je to da mi se to javljalo prekjucer, jucer je bilo sve u redu, danas opet pada fps, i događa se to preskakivanje FPS-a, sa istim postavkama i bez diranja kucista racunala!
Povijest problema;
Prije 4 dana tokom instalacije jedne igre, smrznuo se ekran te nakon restarta još jednom, poslje je sve radilo uredu. Drugi dan sam nevezano uz to išao instalirat novi cooler CM Hyper evo 212 raskopao komp i sastavio sve natrag, upalio i sve radilo kako treba igre itd., onda sam išao isprobavat costum clockove za CPU , također nikakvih problema, osim crasha naravno kod pre visokog clockanja, ali sve se bootalo kasnije kako treba i igre su radile normalno. I onda drugi dan poceli ovi problemi, kuciste je pomicano, moguce da je cooler vijao maticnu ili nešto takvo . HDD vec dulje vrijeme ruži, a graficka je nova 7790. Problem je s nekom memorijom ili maticnom al ne znam dal je to HDD, RAM, memorija graficke ili nešto drugo. Ak netko zna uz što bi ovaj specifican problem bio vezan. Konfiguracija iz potpisa. Sve temperature su normalne.

na što se to odnosi?