Znači molio bih za pomoć pri jednom problemu : imao sam grafičku Nvidia 880GTS 5 i pol godina mi je trajala i crkla je prije tjedan dana, kupio sam novu Nvidia GT430 iii uglavnom instalirao sam zadnje najnovije drivere i sve i uđem ja u igru ( LOL ) i vrti mi na jedva 25FPS ... na koje god postavke da stavim ( nagura mi max na 40fps ) a na staroj grafičkoj mi je vrtilo bez problema na 60fps ... u čemu je problem , molim pomoć i moguća riješenja, hvala :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisi naveo kaj igraš koje rezolucije jer u biti 8800 je brža grafa od gt430 al je starija i troši puno wata a gt430 ti je ono za srednje rezolucije i medium postavke u igrama.
1680x1050
Probaj rezoluciju smanjit i grafičke postavke u igrama pa pogledaj i dalje koliko su fps-ovi ako se stanje nije poboljšalo onda drivere reinstaliraj ako nisu na clean windowse stavljeni pa probaj npr neki benchmark tipa 3dmark 6 pa usporedi s ostalim rezultatima na netu ako su ti manji od prosjeka za tu grafu (obavezno si procesor pogledaj koji je na konfama )onda kreni redom ,driveri pa tempe na grafi i sl.
brate probaj malo smanjiti rezoluciju .