FPS problem

poruka: 5
|
čitano: 1.291
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FPS problem

Znači molio bih za pomoć pri jednom problemu : imao sam grafičku Nvidia 880GTS 5 i pol godina mi je trajala i crkla je prije tjedan dana, kupio sam novu Nvidia GT430 iii uglavnom instalirao sam zadnje najnovije drivere i sve i uđem ja u igru ( LOL ) i vrti mi na jedva 25FPS ... na koje god postavke da stavim ( nagura mi max na 40fps ) a na staroj grafičkoj mi je vrtilo bez problema na 60fps ... u čemu je problem , molim pomoć i moguća riješenja, hvala :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FPS problem

Nisi naveo kaj igraš koje rezolucije jer u biti 8800 je  brža grafa od gt430 al je starija i troši puno wata a gt430 ti je ono za srednje rezolucije i medium postavke u igrama.

$inke
16 godina
neaktivan
Re: FPS problem

1680x1050

14 godina
neaktivan
FPS problem

Probaj rezoluciju smanjit i grafičke postavke u igrama pa pogledaj i dalje koliko su fps-ovi ako se stanje nije poboljšalo onda drivere reinstaliraj ako nisu na clean windowse stavljeni pa probaj npr neki benchmark tipa 3dmark 6 pa usporedi s ostalim rezultatima na netu ako su ti manji od prosjeka za tu grafu (obavezno si procesor pogledaj koji je na konfama )onda kreni redom ,driveri pa tempe na grafi i sl.

$inke
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FPS problem

brate probaj malo smanjiti rezoluciju .

Zeljeznicar Za Zivot Cijeli! ----------------------------->TM'87
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka