Imam eksterni disk od 500 gb al imam problem kad ga spojim na lg led tv preko usb-a.Naime kad zelim da gledam neki dvd nema mi titla,također me zanima zasto nemogu da kopiram na njega neki file veci od 5 giga..npr mkv file...dali netko možda zna?
Eksterni hdd
- poruka: 9
- |
- čitano: 4.489
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ali titlovi su vec unutra u dvd-u.i ostali xvid mi imaju identicne nazive kao i film al nista
A zasto ga tv nebi prepoznao?
Iako bi pomoglo da kažeš koji to LG-jev televizor imaš, šansa da LG-jev TV (pogotovo star 5 godina ili manje) ne prepoznaje titlove niti da ne bi očitao disk formatiran u NTFS je vrlo mala.
S titlom je možda problem što je ekstenzija datoteke za titl kriva (nisi napisao koja je) ili si, možda i nenamjerno, isključio titlove na televiziji. Datoteka titla mora se zvati do u znak jednako kao i datoteka s filmom (pazi na svaku eventualnu točku, razmak, na sve...), a ekstenzija neka je .srt . Titlovi su, inače, najobičnije tekstualne datoteke.
Čudilo bi me da na LG-jevom televizoru ne radi titl, jer mu je menadžer titla inače toliko dobar da titlu možeš birati i položaj na ekranu, možeš mu zadati kašnjenje (ako nije dobro sinhroniziran) i sl.
Bitno ti je samo dok skineš odgovarajuči titl,da izbrišeš sve do točke iza srt.Znači ako piše ...srt.-hrv,ovaj hrv(točku ne diraj) brišeš i onda pokreni film prvo na compu(provjere radi),gom playerom i ako film ima odma titlove,imačeš ga i na tv-u,osim ako nije do tv-a.Ne bs playerom ili vlc playerom,jer oni auto ubace sve titlove,a to onda na tv-u neče vrijediti.