Poz svima.Znači stavim igricu koju hoču da instaliram na laptop i neče nikako da je pokrene sam nesto krći i onda stane.ako može mala pomoč laiku bio bi zahva<lan,imam win 7 32 bitni.neče da mi instalira ni jednu igricu a ni svaki film ne mogu pogledati.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako nece da nista otvara onda ti je otisao dvd citac
pokusaj ubaciti obicni cd
Poz svima.Znači stavim igricu koju hoču da instaliram na laptop i neče nikako da je pokrene sam nesto krći i onda stane.ako može mala pomoč laiku bio bi zahva<lan,imam win 7 32 bitni.neče da mi instalira ni jednu igricu a ni svaki film ne mogu pogledati.
1. Pročitaj pokoji gramatički priručnik, osobno preporučam - "Praktična hrvatska gramatika", autora Dragutina Raguža.
2. Sve upućuje na mehanički kvar s ROM-om. Eventualno problem s firmwareom. Je li prije normalno radilo?
cd radi ali ako je osao čitač onda ne bi smio ni 1 dwd pokrečat
radio je normalno
ovako men je otisao citac
ocitava dwd nece cd kako da ti objasim laser ti zaglavio ko i meni i samo ocitava cd
molim vas nije ovo face nemojte koristit face izraze... nije dwd nego dvd
molim vas nije ovo face nemojte koristit face izraze... nije dwd nego dvd
covjece,slucajno napisao
koji ti je qurac nisi mi ti profesor i ne koristim facebook
ako mi ne radi dvd čitač kako sam prije sat vremena napravio reinstal windowsa sa dvd
al mi nisi naveo kad se je pokvario stoga
1.pokusaj reinstalirati drivere
Slobodno klikni hvala ako sam ti pomogao.
ako to ne ide skeniraj s mbam-om i log stavi vamo...
ako je sve to negativno, ne znam...
Kako da ih nađem jbg nisam web master
Kako da ih nađem jbg nisam web master
???? Boze dragi...
ajde poslusaj moj savjet.... molim te... samo klikni na restart i cekaj...
nakon toga ubaci win 7 dvd, jel očitava? da, ne i dodji vamo s odgovorom...
očitava
Džabe se trudiš, vidiš da je neka trolčina obična...
očitava
eto sad ce ti ocitavati isto... inace to je greska u kernel accesu drivera, obicno na razini 1, (ne nula inace ne bi radio)...
samo restart i riješit će ti to... sada stavi bilo koji drugi dvd i trebalo bi citati... ako ne cita vjerojatno su osteceni...
I prijavljen si zbog vrijeđanja i trolanja...
Uzivaj...
Je li ovo bug ili zavod za pravopis.Igra nije za mene nego za dijete a sto ja usput pišem post i igram poker za par stolova pa nemam vremena za pravopis to je druga stvar.Ajd bog