Dva hard diska ili jedan?

poruka: 5
|
čitano: 1.086
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Kupio sam novi hard disk od 1 tb i imam jedan stari hard disk od 150 GB,pa me zanimalo dali bi bilo bolje da u PC stavim ovaj novi ili da oba.

Mislio sam da ako ću oba da na ovaj stari instaliram windowse a na ovaj novi igrice.

Dali bi to sta povećalo brzinu ako koristim oba dva ili jednostvano da samo koristim ovaj novi.

Kompjutre većinom koristim za igranje igrica.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dva hard diska ili jedan?
xZoka kaže...

Kupio sam novi hard disk od 1 tb i imam jedan stari hard disk od 150 GB,pa me zanimalo dali bi bilo bolje da u PC stavim ovaj novi ili da oba.

Mislio sam da ako ću oba da na ovaj stari instaliram windowse a na ovaj novi igrice.

Dali bi to sta povećalo brzinu ako koristim oba dva ili jednostvano da samo koristim ovaj novi.

Novi disk ti je vjerojatno puno brži (i tiši i štedljiviji) od starog tako da ta varijanta ne bi bila brža. Napravi na novom posebnu manju particiju za sistem ako želiš (100-150GB ti je sasvim dovoljno).

11 godina
neaktivan
jozef kaže...
xZoka kaže...

Novi disk ti je vjerojatno puno brži (i tiši i štedljiviji) od starog tako da ta varijanta ne bi bila brža. Napravi na novom posebnu manju particiju za sistem ako želiš (100-150GB ti je sasvim dovoljno).

Hvala.

13 godina
neaktivan

Slazem se sa kolegom, ugradi i particioniraj novi disk, od starog manjeg umjesto da se stalno vrti napravi prijenosni ili koristi za backup!

17 godina

Kupi SSD za sistem, a ovaj disk za sve ostalo... Moja iskrena preporuka. Preporodit ćeš se što se tiče brzine i responzivnosti u radu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice