Pozdrav. Jedan prijatelj ima tc karticu Wayjet Tv - Capture WT-951TF-bk. I kada želi instalirati drivere za tu karticu ne može ih instalirati jer mu kaže da su već instalirani iako ih on nije instalirao. I dali se ta kartica može koristiti pošto je analogna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka proba deinstalirati na sljedeci nacin:
http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/remove-old-drivers-after-upgrading-to-new-hardware/
i onda instalirati.
Ok. Bude probao pa ću javiti rezultate. A dali se može koristiti ako je analogna??
ne bih znala
Ok. Bude probao pa ću javiti rezultate. A dali se može koristiti ako je analogna??
može je koristiti za video in za capture slike sa nekog videa i slično, za lovit bosanske programe ako je dovoljno blizu i tako to, al sa njom ne možeš hvatati digitalne programe.
za gledanje programa preko antene sigurno ne
Ok hvala
za gledanje programa preko antene sigurno ne
Na čemu temeljiš tu izjavu.
Bosanski programi su još uvjek analogni pa njih može gledat
hmm, mozete mi pomoci? imam tv karticu za komp i gledam tv preko windows 7 nemam nikakav poseban driver za karticu, ali kad ga uljucim pise mi trazenje tv kartica :SSSS