Sjećam se kad sam imao Creative Sound Blaster Live! karticu, to je bila revolucija u ono vrijeme, još kad sam spojio gitaru na onaj vanjski modul koji je dolazio sa tom karticom, ajoj, nažalost danas je to drugačije, zvučne kartice za nas obične smrtnike polako izumiru, zbog sve boljih integriranih...
Sjećam se kad sam imao Creative Sound Blaster Live! karticu, to je bila revolucija u ono vrijeme, još kad sam spojio gitaru na onaj vanjski modul koji je dolazio sa tom karticom, ajoj, nažalost danas je to drugačije, zvučne kartice za nas obične smrtnike polako izumiru, zbog sve boljih integriranih...
Ta Sound Blaster Live! ti je vjerojatno bolja zvučna nego ta što imaš integrirano.
Zanimljivo, jedan moj prijatelj koristi jos stariju SB Play! ili Live!, nisam siguran, radi mu bez problema.
Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Možeš probati instalirati standardne WinXP/Win 2000 drivere na sedmicu. Možda ćeš morati aktivirati compatibility mode kako bi natjerao instalaciju da proradi, ali driveri bi trebali raditi.
EDIT: sad vidim da si napisao da si na 64 bitnom OS-u, onda ništa...