Disk ili nesta drugo HP 6735b

poruka: 75
|
čitano: 14.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

I meni isto {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Disk ili nesta drugo HP 6735b
simeparanoja kaže...

I meni isto {#}

Aj ti udari neki stress test (ne samo procesor i memorija nego nek gazi sve) par sati pa vidi...

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan

occt?

imas koji bolji za preporuciti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
simeparanoja kaže...

occt?

imas koji bolji za preporuciti?

Nekoc davno sam imao neki prog za gazenje proca, memorije, mrezne, graficke i diska. Samo se ne mogu sitit kako se zove. Aj otvori temu tu na bagu, garant ce neko znat. Ima ode ljudi koji rade u servisima

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan

evo napokon sam uspio provuci ove testove.

prime95 skoro cijelu noc bez problema

winstress skoro 3 sata isto bez problema (stavio sam na 100% opterecenje i bez greske)

sandralite sat bez problema (ne znam koliko nju treba drugo drzat)

occt radi nekih 2 minute stress i onda stane, temperatura dodje do nekih 80 stupnjeva (tako mi everest i occt prikazu, ali na grafu je do nekih 95) i on izbaci da je processor too hot. slike u attachmentu

kad normalno radi ili neki film ili slicno temp ne prelazi 80 stupnjeva

da li treba pastu mijenjati ili?

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:09 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
simeparanoja kaže...
kad normalno radi ili neki film ili slicno temp ne prelazi 80 stupnjeva

da li treba pastu mijenjati ili?

Možeš staviti malo paste ako se ona osušila tj. skorila. Ali nije toliko bitno jer meni je idle 50°C, a pod opterećenjem 75~80°C.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:29 (Najbrži).
17 godina
neaktivan

znaci ovo je ok? ono sta se smrznija je bilo slucajno?

jer vise poslije se nije nikako smrzava

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
simeparanoja kaže...

znaci ovo je ok? ono sta se smrznija je bilo slucajno?

jer vise poslije se nije nikako smrzava

To je takva radna temperatura i ne bi trebalo biti uzrok zašto ti se laptop smrzavao. Meni se temp. popne i do 83°C, ali brzo spusti na 80 i nikad mi nije bila veća od 85°C.

I btw savjet je da ga čistiš jednom u mjesec/dva dana. Ja sam svoj jučer očistio. Trebalo mi je sat vremena jer moram rastaviti cijeli laptop dok kod HP 6715b [stari i sestra imaju] samo skinem tipkovnicu i to je to, za 10 minuta očistim ventilator.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:38 (Najbrži).
17 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

To je takva radna temperatura i ne bi trebalo biti uzrok zašto ti se laptop smrzavao. Meni se temp. popne i do 83°C, ali brzo spusti na 80 i nikad mi nije bila veća od 85°C.

I btw savjet je da ga čistiš jednom u mjesec/dva dana. Ja sam svoj jučer očistio. Trebalo mi je sat vremena jer moram rastaviti cijeli laptop dok kod HP 6715b [stari i sestra imaju] samo skinem tipkovnicu i to je to, za 10 minuta očistim ventilator.

da znam, tako je meni na sluzbenom 8510p, samo tipkovnica i to je to

ali ne znam zasto se smrzavao pod xp-om ali pod win7 je samo jednom i nije vise.

Ne znam da li je promjenom OS-a rijesen problem ili ne jer se sad sve cini ok? u event vieweru nema nikakvih problema vise

Mislio sam mu jos disk promijeniti, staviti scorpio black od 500GB jer prijatelj (ciji je laptop) oce vise prostora a ovaj u eksternu ladicu ubacit

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.12.2010 18:49 (simeparanoja).
18 godina
simeparanoja kaže...

ali ne znam zasto se smrzavao pod xp-om ali pod win7 je samo jednom i nije vise.

Ne znam da li je promjenom OS-a rijesen problem ili ne jer se sad sve cini ok? u event vieweru nema nikakvih problema vise

Mislio sam mu jos disk promijeniti, staviti scorpio black od 500GB jer prijatelj (ciji je laptop) oce vise prostora a ovaj u eksternu ladicu ubacit

Možda je riješen problem promjenom OS-a. I meni se ponekad zamrzne laptop, ali zbog MSN-a. A ionako planiram u ČET formatirati cijeli disk i sve nanovo instalirati jer se nakupilo svega i počeli me zezati neki programi. Mislim i ja sebi disk od 160GB promijeniti isto na 500GB kada bude para.

17 godina
neaktivan

nakon stoa sam sve testove uspjesno napravija, lap radija ok 5 dana i danas se smrzne.

Kliknem na ono da mi koa microsoft nadje rijesenje i vidim u action centru win7 poruku "Your ADM processor has stopped working properly"

Jel ovo neka standardna poruka ili on moze skuzit nesta iz loga sam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...

nakon stoa sam sve testove uspjesno napravija, lap radija ok 5 dana i danas se smrzne.

Kliknem na ono da mi koa microsoft nadje rijesenje i vidim u action centru win7 poruku "Your ADM processor has stopped working properly"

Jel ovo neka standardna poruka ili on moze skuzit nesta iz loga sam?

Govorim ti ja da mi se čini da je ploča u pitanju !

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.12.2010 12:05 (Groza).
17 godina
neaktivan

tako sam i prijatelju reka, dok radi radi, kad vrisne kupi drugi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
simeparanoja kaže...

"Your ADM processor has stopped working properly"

Valjda AMD :)

Moguće je da je na ploči nešta vrisnulo. Ajd skini procesor i vidi jel su sve "nožice" na broju, da ne fali neka.

12 godina
neaktivan
HP 6735b spajanje na tv

pozzz evo da ne otvaram novu temu imam problem sa navedenim laptopom...

sinoć je radio ko beba...ugašen kao i svako veće a danas kad sam ga upalio nema nikakvog signala na monitoru...znaći crno crno

e sad kako da provjerim dali je stvar do monitora jer sam ga spojio putem vga kabla na tv ali mi ne daje nikakav signal kad stisnem fn+f4

gledam po forumima kako naštimati postavke...ali to je sve u slučaju da se na ekranu vidi što se radi...

znači meni je ekran izgleda otišao ili se možda otpojila neka žica i sad kako da provjerim jeli to do ekrana ili je nešto drugo u pitanju....

kad upalim laptop po lampicama mi se čini kao da diže normalno sustav samo nedaje signal nikakvi na ekran

uglavnom problem riješen...grafička riknila...imam jednog čovjeka(bog mu dao zdravlja) koji ima ic lemilicu pa ga je malo dotjerao...za sad radi sve ali do kada niko ne zna

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.11.2013 13:53 (skorpy1981).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice