Di je problem maticna ili procesor?

poruka: 37
|
čitano: 4.453
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Nemože se to mijenjati ja mislim, jedino druga ploča i procesor kako mi se čini. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jučer sam imao sličan problem. PC se nakon startanja i rada minutu-dvije neobjašnjivo isključi. Neznam što sve nisam provjeravao i na kraju skinuo hladnjak s cpu, izvadio procesor, očistio ga od skorene, stare termalne paste, isto napravio i na podnožju hladnjaka, sve vratio kako je bilo bez nanošenja nove paste (nisam je imao), dobro sve pričvrstio, pokrenuo komp i sve OK. Evo, radi cijeli dan i noć, bez ikakvijeh problema.

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina

ti si fkt iz druge galaksije! :O  pa kakve su ti temperature??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Di je problem maticna ili procesor?
Jura iz druge galaksije kaže...

Jučer sam imao sličan problem. PC se nakon startanja i rada minutu-dvije neobjašnjivo isključi. Neznam što sve nisam provjeravao i na kraju skinuo hladnjak s cpu, izvadio procesor, očistio ga od skorene, stare termalne paste, isto napravio i na podnožju hladnjaka, sve vratio kako je bilo bez nanošenja nove paste (nisam je imao), dobro sve pričvrstio, pokrenuo komp i sve OK. Evo, radi cijeli dan i noć, bez ikakvijeh problema.

to sam vec ja sve pokusao :D al nvm.. to mi je stari komp.. al mbe se da prodat pa zato :D 
kolika bi bila procjena.
2.8ghz intel
1gb rama
kuciste.
hard 80gb
dvd rom
cd rom
napjanje moze 400w moze 300w
grafa radeon 9550 

14 godina
neaktivan

Mother of god...

Gasi to i stavljaj si pastu što prije

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2012 17:43 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Di je problem maticna ili procesor?
Immartu kaže...

Mother of god...

Gasi to i stavljaj si pastu što prije

O sveta kravo...

Ne želim, nije prvi proc kojeg rabim bez paste. I nikada nikakvih problema (istina, radio sam samo s intelovim procesorima još od 286-tice, ove druge ni u ruku ne želim uzeti).

Idem šorom kuja laje na me, mrš kujo šta te briga za me
14 godina
neaktivan

nije uopće bitno s kojim procesorom radiš bitno je da ga ne držiš bez termalne paste. Pogledaj si temperature i vidjet ćeš da su previsoke. To što "radi" ne znači da dobro radi. Smanjit ćeš procesoru životni vijek

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice