Dali je ovo problematično

poruka: 6
|
čitano: 1.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Napajanje seasonic g650 staro oko nekih 3 mjeseca,malo sam gledao po toj aidi i vidim da su pokraj napona ovi trokutići (jeli to uopće neko upozorenje da nesto nije u redu ).Pitanje je dali ima razloga za zabrinutost.Nista nije klokano sve radi na stock postavkama.

Hvala unaprijed na odgovoru i pomoći.

0 0 hvala 0
17 godina

Sve je u redu, to su samo ikone u Aidi. A i vidi vrijednosti napona, OK su.

0 0 hvala 0
13 godina

Ok,hvala mislio sam da su ikone krive  boje.Nekako bi mi bilo logično ako je sve u redu  zelene boje a naranđasto neko upozorenje.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

FP

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav,

prije koji mjesec sam kupio novu konfiguraciju. Pri paljenu se prvo naglo sve upali i zavrte ventilatori, i onda nakon sekundu se sve stisa kao da ce se ugasit ili kao da nema dovoljno snage, nakon toga sve radi normalno. Jel to opasno, mislim, mozda je glupo pitanje, ali po zvuku paljenja mi se cini kao da nesto nije ok ? 

zahvaljujem 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Dali je ovo problematično
IzakL kaže...

Pozdrav,

prije koji mjesec sam kupio novu konfiguraciju. Pri paljenu se prvo naglo sve upali i zavrte ventilatori, i onda nakon sekundu se sve stisa kao da ce se ugasit ili kao da nema dovoljno snage, nakon toga sve radi normalno. Jel to opasno, mislim, mozda je glupo pitanje, ali po zvuku paljenja mi se cini kao da nesto nije ok ? 

zahvaljujem 

To sto cujes je vjerojatno graficka kartica. Mnoge od njih imaju takozvani "selfcheck" pri paljenju i pokrenu se u punoj brzini da provjere mogu li se ohladiti ako bude potrebno. Nakon toga se stisaju i nastave normalno raditi. Moja GTX580 je to imala. Prvih 3-4 sekunde paljenja kao da avion uzljece, a poslije mir i tisina.

Ako recenicu pocinjes sa ''znači'' - automatski smatram da si idiot!
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 15:56 (Bastardo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice