Maloprije sam dozivio jedno cudno iskustvo. Komp je normalno radio, medjutim, danas sam instalirao igru Batman Arkham City i pokrenuo je prvi put normalno, izadjem iz igre da nesto odradim i pri ponovnom pokretanju igre PC mi se sam restartovao. Nakon toga je uslijedila crvena lampica na kucistu i nakon 5-6 automatskih restartovanja dodjem do dijela sa odabirom pokretanja windowsa, odaberem da se normalno digne medjutim opet PC se opet restartuje. Poslije toga je nekih 5 minuta bio u nekom sleep modu, dakle radi ali nista se ne desava, niti se sistem startuje niti se PC gasi. Ugasim PC, istekam PSU, ponovo ukljucim, doceka me istih nekih 3 minuta kada PC radi ali se nista ne desava. Samo se cuje standardni zvuk iz centralne kada se PC tek upali. Inace procesor se vratio na normalni radni takt 2.4 a inace ga drzim clockanog na 3.0. Nakon toga se sistem normalno podigao. I PC trenutno normalno radi. Ono sto sam primjetio u tih par minuta kada se nista nije prakticki desavalo cooler od graficke je radio na max.
Inace, ovo je cetvrta godina da sam PC sastavio a procesor sam clockao tek prije neka 4 mjeseca. Jel bi ovo oznacavalo mozda kraj zivotnog vijeka ili ? Mislim, to sam i ocekivao, dugo me i posluzio.. Ne znam sta bi drugo moglo biti u pitanju. Sada radi ok, ali ovo me malo zabrinulo..