Čudesan Problem sa instalacijom windowsa XP

poruka: 9
|
čitano: 3.984
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Book Svima!

Jučer sam bio kod prijatelja pokušavao vratit sa windows 7 na XP no problem je u tome kad zovnem sa F10 Boot Benu sve se počima sa

instalaciskog CD Win XP normalno učitavati dok ne dođem do onog dijela u kojem moraš pristati na licencični ugovor XP pritiskom na Tipku

F8 I agree odnosno Suglasan , tu nastaje problem Tipka F8 za prihvat ugovora kao da je mrtva što se tu može učiniti kako da znam kako prokleta tipka radi ili je problem u sistemu windowsa. Napomena WIN XP je 100% Orginal kupit prije dvije godine CD nije oštećen

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Čudesan Problem sa instalacijom windowsa XP
Master Infirmiy kaže...

Book Svima!

Jučer sam bio kod prijatelja pokušavao vratit sa windows 7 na XP no problem je u tome kad zovnem sa F10 Boot Benu sve se počima sa

instalaciskog CD Win XP normalno učitavati dok ne dođem do onog dijela u kojem moraš pristati na licencični ugovor XP pritiskom na Tipku

F8 I agree odnosno Suglasan , tu nastaje problem Tipka F8 za prihvat ugovora kao da je mrtva što se tu može učiniti kako da znam kako prokleta tipka radi ili je problem u sistemu windowsa. Napomena WIN XP je 100% Orginal kupit prije dvije godine CD nije oštećen

{#}

Koliko znam za prihvat licencu obično sa kursor mišem klikneš i nastaviš instalaciju.

15 godina

Nemas misa u plavom boot ekranu instalacije winxp-a. Ja sam na jednom racunalu doslovno isti problem rijesio tako da sam u biosu morao enableati usb support za keyboard i misa. Ne sjecam se tocno naziva opcije, ali znam da je na starijoj ploci bilo (s939). Laksa je varijanta ako imas ps2 tipkovnicu negdje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Nemas misa u plavom boot ekranu instalacije winxp-a. Ja sam na jednom racunalu doslovno isti problem rijesio tako da sam u biosu morao enableati usb support za keyboard i misa. Ne sjecam se tocno naziva opcije, ali znam da je na starijoj ploci bilo (s939). Laksa je varijanta ako imas ps2 tipkovnicu negdje.

Ako tipkovnica i miš ima USB utor tad ne pomaže pri instalaciji, jedino pomaže da se kupit adeapter usb to ps2 onda će radit.  Ali ako tipkovnica i miš ima PS2 onda pri instalaciji radi i kursor radi pri instalaciji. Provjereno.

14 godina
odjavljen

Ne, dobro je Leryan napisao. Trebaš u biosu omogučiti USB suport za tipkovnicu i miša ako ih imaš. To radi sigurno, provjereno.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
ako se ne varam, to se zove usb legacy
Me gusta....
14 godina
neaktivan

Evo i ja imam problem sa instalacijom windows xp-a, kada kliknem na boot menu, izaberem usb-hdd, samo mi piše loading operating system, a sistema nema, mislim ima ali pravilno instaliran. I tako stoji do beskonačnosti, i onda bijela linija blinka. Kako da ga botujem, a na usb-u sam sve odradio :/ I ne samo xp, bilo koji sistem da probam instalirati isti problem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
samir825 kaže...

Evo i ja imam problem sa instalacijom windows xp-a, kada kliknem na boot menu, izaberem usb-hdd, samo mi piše loading operating system, a sistema nema, mislim ima ali pravilno instaliran. I tako stoji do beskonačnosti, i onda bijela linija blinka. Kako da ga botujem, a na usb-u sam sve odradio :/ I ne samo xp, bilo koji sistem da probam instalirati isti problem.

http://www.bug.hr/forum/topic/windows/instalacija-windows-xp-operativnog-sustava/61283.aspx

14 godina
neaktivan

Hvala na pomoći shvatio sma u čemu je problem, zezno sam USB, pa ga ne može očitati :/ Kada ubacim u port piše da ga windows ne može pročitati i da moram formatirati, samim tim ni ovaj na računaru port ga ne može pročitati (ovo pišem s laptopa), jel ima način da se to popravi, ili da uzimam novi USB?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice