Crkla graficka

poruka: 7
|
čitano: 1.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crkla graficka
Eto dobio sam graficku 8600gt ddr3 256mb.. kada sam je ustekao u komp osjetio sam smrad kako se nesto pali i vidio da je jedan kondenzator uzaren.. Evo ovaj na slici http://www.freeimagehosting.net/b1sw3
Zanima me jeli moguce kakav popravak i koliko bi to kostalo? i dali se da uopce popravit
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Crkla graficka

jel ti komp bio upaljen dok si je ustekavao ili ugasen i izvucen iz struje

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 11:42 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crkla graficka

Ako je iscurio kondenzator nabavi isti takav i zalemi ga na grafičku. Pazi na polaritete.

Ali s obzirom na tvoju stručnost bolje da to prepustiš nekom iskusnijem ili radi na svoj rizik.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crkla graficka

da odnest cu decku da mi promjeni koji se bavi sa popravkom elektronike.. Nego me zanima dali je jos nesto crklo? ili je moguce da je samo on i zbog toga neradi?I naravno da je bio ugasen i iskljucen iz struje 

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.2.2012 12:48 (vekyyy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Crkla graficka

daj ostaj neku malo jasniju sliku kako si siguran da to kondetator? to kaj si označio je smd. Javi se sa novim slikama

15 godina
neaktivan
Re: Crkla graficka
gle jer kada sam upalio komp vidio sam kao da lampica svijetli u kompu.. I osjetio se smrad.. I tocno sam vidio di je svjetlilo.. I pogledam on je crn i onako kao spaljen.. Siguran sam da je on .. Nego mi recite jel moguce da je jos nesto crklo pa je povuklo njega ili?
17 godina
neaktivan
Crkla graficka

Ovisi dali grafička daje ikakve znakove života!? Ukoliko ne daje nakon izmjene kondenzatora vjerojatno od nje nema više ništa!

vječna lovišta! ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice