Pozz ljudi opet problemi kod mene..Neki dan sam kupio HDD spojio sve i crn ekran..i vadio ram graficku sve i odjenom proradilo..al nema struje na jednom kablu od SATA...imam CORSAIR TX550M i on ima 2 kabla koja su spojena na napajanje i jedan od taj nema struje na sva 3 konektora...a na druga 3 svi rade..moze netko pomoc??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz ljudi opet problemi kod mene..Neki dan sam kupio HDD spojio sve i crn ekran..i vadio ram graficku sve i odjenom proradilo..al nema struje na jednom kablu od SATA...imam CORSAIR TX550M i on ima 2 kabla koja su spojena na napajanje i jedan od taj nema struje na sva 3 konektora...a na druga 3 svi rade..moze netko pomoc??
Ima napajanje garanciju? Ako da, znaš što ti je raditi. Nemoj "popravljati" uređaje pod garancijom.
Ako nije, pogledaj same konektore na napajanju i kablovima da nisu oštećeni. Isprobao si i druge kablove, da ne bi u njima bio problem?
Možda se u samom napajanju odlemio kabel s pločice. Možda je otišla elektronika zadužena za taj dio napajanja.
kupljen je krajem 2017..trebao bi imati bar jos toliko garancije..kupljen je sa centro.hr, a drugih kablova nemam...a da ovima saljem nez trajat ce mj dana..
kupljen je krajem 2017..trebao bi imati bar jos toliko garancije..kupljen je sa centro.hr, a drugih kablova nemam...a da ovima saljem nez trajat ce mj dana..
Druge nema nego slati na garanciju napajanje, kupi neko drugo i prodaj ga kad riješe reklamaciju na tvom ili posudi negdje drugo.
Problem riješen..bio je do kabla problem
Mijenjaj ti napajanje jer tako nešto po meni ni normalno.
Mijenjaj ti napajanje jer tako nešto po meni ni normalno.
Je, baš. Na svakom napajanju na svijetu se može dogodit isti problem, ako je kabel oštećen. KABEL je bio u pitanju, ne napajanje.