Corsair napanje nema struje na SATA

poruka: 7
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Pozz ljudi opet problemi kod mene..Neki dan sam kupio HDD spojio sve i crn ekran..i vadio ram graficku sve i odjenom proradilo..al nema struje na jednom kablu od SATA...imam CORSAIR TX550M i on ima 2 kabla koja su spojena na napajanje i jedan od taj nema struje na sva 3 konektora...a na druga 3 svi rade..moze netko pomoc??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Corsair napanje nema struje na SATA
Filip100able kaže...

Pozz ljudi opet problemi kod mene..Neki dan sam kupio HDD spojio sve i crn ekran..i vadio ram graficku sve i odjenom proradilo..al nema struje na jednom kablu od SATA...imam CORSAIR TX550M i on ima 2 kabla koja su spojena na napajanje i jedan od taj nema struje na sva 3 konektora...a na druga 3 svi rade..moze netko pomoc??

Ima napajanje garanciju? Ako da, znaš što ti je raditi. Nemoj "popravljati" uređaje pod garancijom.

Ako nije, pogledaj same konektore na napajanju i kablovima da nisu oštećeni. Isprobao si i druge kablove, da ne bi u njima bio problem?

Možda se u samom napajanju odlemio kabel s pločice. Možda je otišla elektronika zadužena za taj dio napajanja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina

kupljen je krajem 2017..trebao bi imati bar jos toliko garancije..kupljen je sa centro.hr, a drugih kablova nemam...a da ovima saljem nez trajat ce mj dana..

14 godina
Filip100able kaže...

kupljen je krajem 2017..trebao bi imati bar jos toliko garancije..kupljen je sa centro.hr, a drugih kablova nemam...a da ovima saljem nez trajat ce mj dana..

Druge nema nego slati na garanciju napajanje, kupi neko drugo i prodaj ga kad riješe reklamaciju na tvom ili posudi negdje drugo.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
13 godina

Problem riješen..bio je do kabla problem

Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
Filip100able kaže...

Mijenjaj ti napajanje jer tako nešto po meni ni normalno.

Za sva pitanja i pomoć, obratiti se preko privatne poruke. :D
6 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Filip100able kaže...

Mijenjaj ti napajanje jer tako nešto po meni ni normalno.

Je, baš. Na svakom napajanju na svijetu se može dogodit isti problem, ako je kabel oštećen. KABEL je bio u pitanju, ne napajanje.   

Live long and prosper.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice