opet nosim komp u vemila(jer je pod garancijom) i reci cu da ne zovu i da ne dolazim po komp dok ga ne naprave
evo,opet problemi.......
nakon sto sam komp odnija u očevog prijatelja,on kaze da se nikakav bsod nije pojavio(i ponovno mi je isntalirao windowse)........znaci u mene pokazuje bsod,a kod vemila i u očevog prijatelja ne......u čemu je problem?
Možda je ipak periferija,tj. neki hardver koji spajaš na rasčunalo. K tatinom prijatelju si odnesel samo kućište? Možda je problem sa tipkovnicom.
Tipkovnicu sam ima 2 tjedna promjenio...... a dešavalo se na staroj,a sad se dešava i na novoj,imam zvučnike i slušalice,dešava se i na slušalicama i na zvučnicima..........
Ekipa na sa pceksperta sumlja na struju u kuci,tj. da mi struja nije dobra,jer kod mene se pojavi bsod a u vemilu i kod očevog prijatelja ne!!
Sad neznam,dali moze bit do produžnog kabela,utičnice ili neznam čega još ;)
Tipkovnicu sam ima 2 tjedna promjenio...... a dešavalo se na staroj,a sad se dešava i na novoj,imam zvučnike i slušalice,dešava se i na slušalicama i na zvučnicima..........
Ekipa na sa pceksperta sumlja na struju u kuci,tj. da mi struja nije dobra,jer kod mene se pojavi bsod a u vemilu i kod očevog prijatelja ne!!
Sad neznam,dali moze bit do produžnog kabela,utičnice ili neznam čega još ;)
idem u petak uzet lcd monitor ;)
da nije to imam grafičku ati radeon HD2600xt 512MB DDR3 a monitor Philips,stari 15"
[quote]
Evo ovako instaliraj driver (optimazer) za dual core i !!!!!promini memorije!!!! jer sam se susreo s ovakvim bsod-om jedno 100 puta......
To bi trebalo pomoc..
[/quote]
a mozes mi na PM poslat link za skinit te drivere
unaprijed hvala
Vjerovatno je problem u struji