Blues Screen of Death (BSOD)

poruka: 38
|
čitano: 4.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Blues Screen of Death (BSOD)

opet nosim komp u vemila(jer je pod garancijom) i reci cu da ne zovu i da ne dolazim po  komp dok ga ne naprave

16 godina
neaktivan

evo,opet problemi.......
nakon sto sam komp odnija u očevog prijatelja,on kaze da se nikakav bsod nije pojavio(i ponovno mi je isntalirao windowse)........znaci u mene pokazuje bsod,a kod vemila i u očevog prijatelja ne......u čemu je problem?

17 godina
neaktivan

Možda je ipak periferija,tj. neki hardver koji spajaš na rasčunalo. K tatinom prijatelju si odnesel samo kućište? Možda je problem sa tipkovnicom. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Tipkovnicu sam ima 2 tjedna promjenio...... a dešavalo se na staroj,a sad se dešava i na novoj,imam zvučnike i slušalice,dešava se i na slušalicama i na zvučnicima..........

Ekipa na sa pceksperta sumlja na struju u kuci,tj. da mi struja nije dobra,jer kod mene se pojavi bsod a u vemilu i kod očevog prijatelja ne!!

Sad neznam,dali moze bit do produžnog kabela,utičnice ili neznam čega još ;)

17 godina
neaktivan
Šola kaže...

Tipkovnicu sam ima 2 tjedna promjenio...... a dešavalo se na staroj,a sad se dešava i na novoj,imam zvučnike i slušalice,dešava se i na slušalicama i na zvučnicima..........

Ekipa na sa pceksperta sumlja na struju u kuci,tj. da mi struja nije dobra,jer kod mene se pojavi bsod a u vemilu i kod očevog prijatelja ne!!

Sad neznam,dali moze bit do produžnog kabela,utičnice ili neznam čega još ;)

Kad smo vec u zoni sumraka...jedino nisi promenio monitor,jel?
Osiguraj se prvo da li valja napon mreze,obicnim voltmetrom (ispod 200V nikako ne valja)
Q: What's tiny and yellow and very, very, dangerous? A: A canary with the super-user password.
16 godina
neaktivan

idem u petak uzet lcd monitor ;)

da nije to imam grafičku ati radeon HD2600xt 512MB DDR3 a monitor Philips,stari 15" Sramim se

16 godina
neaktivan

[quote]

Evo ovako instaliraj driver (optimazer) za dual core i !!!!!promini memorije!!!! jer sam se susreo s ovakvim bsod-om jedno 100 puta......

To bi trebalo pomoc..

[/quote]

a mozes mi na PM poslat link za skinit te drivere Namigiva

unaprijed hvala

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2008 10:55 (Šola).
16 godina
protjeran

Vjerovatno je problem u struji

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice