Napajanje je dostatno za tu konfu, jedino što je moguće da njegovo nije ispravno, dakle da ima kvar.
Ko mi dokaže da ne može držati, nek dođe kod mene u Zadar, platit ću mu piće, napravit ćemo svaki mogući benčmark na ovome svijetu pa ćemo vidit.
Nemojte me praviti budalom, znam što govorim. CX je dobro napajanje, jedino je moguće da je njegovo u kvaru.

Evo ti kaj su oni šlampavo izracunali za moju konfiguraciju, stavil sam HD 2600 jer je to ko moja HD 3650 potrosnja a nje nema na listi. Stavil sam da mi je proc klokan i je 25% a klokana je i ta moja HD 3650 i to kolko ide prek ATI CCC. Normalno za proc sam izabral Athlon X2 jer nema po modelima tocno koji i na kraju imam dva diska. I sad na kraju oni mi nude ko minimano za tu moju konfu Corsair CX 400W. Posto je to Corsair napajanje zapravo napravljeno po ovom mojem Seasonic kojeg ja imam i iste su snage to se vec odavno zna. E sad kak znamo da ta dva napajanja daju 360W na 12V a moj cjeli komp trosi 180W na 12V u Full Load.
No ja sam to napajanje kupil zbog kvalitete kaj je bitnije itekak a ne toliko snage tak da tu nema frke. Ovu moju konfiguraciju koju ja sad imam moze pogonit napajanje koje daje samo 250W na 12V bez frke, ko ovaj LC Power na trecoj fotki recimo i to je to sve jasno ko dan.