Pozdrav.Ovako,imam Sony Vaio laptop CW serije ( i5 procesor,Gforce 330m gt,ram 4 GB)...prmijetio sam da se pregrijava i kad koristim 3d studio max u rendanju ili u igrama dize temperaturu do 100 stepeni,odlucio sam da ga ocistim,otovrio skinuo hladnjak,ocistio staru pastu i stavio novu vratio hladnjak i ... da upalim racunar black screan,nema uopste nikakvog zvuka samo se cooler upali nakon nekoliko minuta rada i to je sve,kopcao sam ga na monitor isto nema signal,vadio ram i pokretao radi isto kao i sa njim... help :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nosi u servis.
Pozdrav.Ovako,imam Sony Vaio laptop CW serije ( i5 procesor,Gforce 330m gt,ra...
Možda nisi nesto spojio dobro.(samo kazem nemoj misliti kao uvredu da neznas).Provjeri jesil spojio graficku i ostalo kako treba.
Ako je radio prije čišćenja napravio si neko sranje za vrijeme samog ciscenja.Simptomi koje si naveo upucuju na samu plocu ,sad je samo pitanje dali si neki konektor krivo okrenuo dok si spajao nazad i napravio neki kratki spoj ili samo nesto nisi spojio i ploca ne dobiva dovoljno struje .Probaj ga jos jednom cijelog rastavit i sastavit nazad i pazi kako spajas konektore.
Valentine tvoj savjet je bio najbolji :D odnio sam ga na servis i.... jedna plca rama je stradala,nije davao nikakve znake posto je jedna bila ispravna (valjda) uglavnom Pc radi ko doxa na renderingu je max temperatura 62 stepena pod punim opterecenjem...hvala svima sto ste se potrudili da rijesite moj problem...zelim vam hladna jezgra i sretan rad :D <3 Valentin17 Darjokooo123 buky
Valentine tvoj savjet je bio najbolji :D odnio sam ga na servis i.... jedna plca rama je stradala,nije davao nikakve znake posto je jedna bila ispravna (valjda) uglavnom Pc radi ko doxa na renderingu je max temperatura 62 stepena pod punim opterecenjem...hvala svima sto ste se potrudili da rijesite moj problem...zelim vam hladna jezgra i sretan rad :D <3 Valentin17 Darjokooo123 buky
Drago mi je da radi.
Temperature su ti OK.
Drago mi je da radi.
Temperature su ti OK.
e bio sam ko dijete sretan,kupio sam polovan laptop i nakon 7 dana da ode ploča bilo bi poražavajuće i bio bih king baksuza :D bdw ploca kosta 500 eura ladno(skuplje od laptopa) :/ ali dobro je :D