Bežična tipkovnica radi djelomično

poruka: 4
|
čitano: 2.443
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bežićna tipkovnica radi djelomično (MK320)

Pozdrav, forumaši. Ovdje sam novi i odmah bi vas molio za pomoć.

Imam Logitechov MK320 desktop komplet i pojavio mi se problem s tipkovnicom. Odjednom je prestala raditi i to djelomično. Znam da nije riknula po tome što ove shortcut funkcije rade (kalkulator, media player...) Miš uredno radi. Prekopao sam net i izbezubljen sam.

Probao sam ubosti staru ps/2 tipkovnicu, ali ne šljaka (svijetli num lock i to je to). Ne znam je li to znak nekog softverskog problema ili glupa slučajnost.

Pa dok ne posudim nešto, molim pomoć. Hvala svima.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bežićna tipkovnica radi djelomično

Provjerio sam na drugom kompu i sve radi kak spada bez ikakve dodatne instalacije.

Ima netko kakvu ideju? Je'l moguće da se sam prebacio na neki drugi jezik, metodu unosa ili whatever s obzirom da ni ps/2 tipkovnica nije radila? Upomoć.

Moderatori, da se prebacim u softverski dio?

0 0 hvala 0
17 godina
Bežićna tipkovnica radi djelomično

Da li si PS/2 tipkovnicu probao na živo ili si prvo isključio PC?

PS/2 ne podržava hot-plug kao USB!

Možda ti zato tipkovnica nije radila.

A za bezžičnu, da li si što u zadnje vrijeme instalirao od programa, dirao po postavkama?

Je si li probao System restore-om se vratiti na neki datum do kada ti je radilo sve OK?

EDIT: probaj korisiti drugi USB port, nemoj koristiti USB hub.

Probaj deinstalirati driver, pa ponovo instaliraj ili probaj ODAVDE skinuti software za MK320.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:23 (Matozan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bežična tipkovnica radi djelomično

RIJEŠIH! FAKJEA!

Prvo, Matozan, hvala na odgovoru. {#} PC je bio isključen kad sam ju spojio, po postavkama bežične nisam dirao niti sam instalirao novi softver do trenutka kad je riknula, probao sam i provjerio sve USB portove, a hubove ne koristim. S onog linka sam skinuo sve kaj se moglo nakon nastanka problema i taj softver mi je javljao da je tipkovnica spojena i da šljaka.

E, sad (drum roll)... Glupi AVG antivirus mi je neki fajl prebacio u vault smatrajući ga štetnim. Krenem kopati po logovima i vidim to. Napravim restore, restartam komp i proradi.

Čovječe, koji je dobar osjećaj ponovno tipkati na tastaturi koja nije na ekranu. Nikad to više neću uzimati zdravo za gotovo.{#}

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice