Bacanje iz igara na desktop

poruka: 5
|
čitano: 1.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozz.ovak, kupio novi komp,sve pospojio instalirao i napravio update svih komponenti...i događa se problem.U svim igrama koje instaliram (npr. AC3,Hitman ,metro....) igra se zamrzne i  baca nakon dvije minute igre na desktop...,,metro stop working"...

Cpu-amd pheanom 955 be

mbo-asrock 970 DE

ram-4gb 1600mhz

gpu- evga gtx280

napajanje -500w OCZ

Graficka bila sumljiva pa sam je stavio u drugi komp i tamo radi normalno...a u ovaj komp probao stavit nvidiu 660i novu i također se igra smzne i baci na desktop..

Ako neko ima slican problem i riješenje molim pomoč... bok

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Bacanje iz igara na desktop

pa moze bi9ti vise stvari ako freeza igra napravi mem test u vecinu slucajeva problem je pregrijavanje pogledaj kolke su temperature mozda ti cpu cooler nije dobro sjeo imao sam davno jedan problem taki rijesio sam ga promjenom napajanja iakoovaj tvoj nije noname psu ali niukad neznas tesatiraj i to!!

13 godina

Vjerovatno je  pregrijavanje problem. Testiraj CPU i grafičku karticu, te prati temperature. Probaj na grafu staviti drugi driver.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

amdova stok zujalica je teska katastrofa....frend imao identičan prob koji je rjesio kupovinom kulera , nakon toga komp i dan danas radi ko urica...on je kupio ovog ;

http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-hyper-212-evo-1155-1156-1366-fm1-am3-am3-am2&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.241

druga opcija bi bila ako nemas orig igru pa da je ***** loš.....

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:04 (Splićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Problem rijesen...Nakon tjedan dana testiranja svake f...... komponete...problem je bio u RAM-ima..neznam zasto ali kad sam ubacio drugu pločicu KINGSTONA HIPERX-a radi bez problema...... izgleda da su moji novi kingmax RAM-i neispravni ili nekompatibilni s MBO asrock 970-DE!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice