Nakon rada sa advanced systemcare 4 fire fox mi ne pokazuje slike na portalima. Ni vracanje sustava nije pomoglo. sto da radim i sto da iskljucim u opcijama advanced systemcare 4 kako mi se to vise ne bi dogadalo. i kako da vratim fire fox na staro.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da li ti je namješteno kao i na slici - options/content?
Pogledaj još pod load images automatically/exceptions da nema slučajno navedenih tih sajtova
Za povrat firefoxa na default start/run utipkaj "firefox -safe-mode" (bez navodnih znakova i sa razmakom između firefox i vodoravne crtice tj. copy/paste kako sam ja napisao) i odaberi
reset all user preferences to Firefox defaults -> make changes and restart (sl.2)
Taj systemcare zamijeni sa glary utilities
Možeš li vidjeti moje slike gore?
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
nije ni bitno, pokušaj napraviti kako je gore navedeno... (ili je firefox možda lokaliziran na hrvatski)...
koji windows?
Nakon rada sa advanced systemcare 4 fire fox mi ne pokazuje slike na portalima. Ni vracanje sustava nije pomoglo. sto da radim i sto da iskljucim u opcijama advanced systemcare 4 kako mi se to vise ne bi dogadalo. i kako da vratim fire fox na staro.
Pohrani Bokmarks iz Firefox obavezno, pa onda ga deinstaliraj potpuno sa Revo Uninstaler na ovaj način kak vidiš dole na videu i onda ponovo instaliraj novi Firefox.
Krivo si radil s tim programom i nekaj zeznul, ak ne znaš kaj ceš dobit s nekom promjenom i radnjom kroz taj program onda ga bolje deinstaliraj isto tako preko Revo Uninstalleri gotovo.
http://www.snapfiles.com/get/revouninstaller.html
Dakle, dolje u donjem lijevom kutu klikni na Start i odaberi Run i utipkaj kao na slici - ponavljam, napravi razmak između firefox i prve crtice
ako ne upali - reinstalacija, kako kaže @rambox
jbg. ja sam na windows 7,a firefox mi je na engl. pa ako može netko prevesti, tko ima na hrv.