Jednom sam već uspješno probudio Bios na ACER ONE
Zatim sam probno instalirao Windows 7 Ultimate....igrao se neko vrijeme...wireless je prekaidao stalno, i htio sam srušiti sedmicu i instalirati Win xp
Dakle srušio sam Windows 7, formatirao disk jer mi nisu trebali nikakvi podaci...tada se pojavio prvi problem....
1. Bootanje windowsa sa USB stika nije radilo...bootmgr is missing, pokušao nekoliko puta na razne načine ....i ništa ...otvorio bios i isključio mu d2d, poslije toga drugi problem.
2. Radi procesor, čuje se ventilator ili šta već ali na displeju ništa...tada skidam najnoviji bios za acer aspire one AOA 150, promjenim naziv fajlu 3309.fd u zg5ia.fd....i skupa sa flashit.exe kopiram na USB stick...Isključim Acer, umetnem USB stick,....stisnem tipke Fn i Esc te pokrenem računalo ali i dalje držim ove dvije tipke ( 5 sec.) cca. power lampica počinje blinkati pustim tipke i ponovo još jedan problem...
3 Led lampica na Power prekidaču prestaje blinkati....i nakon 10 - 15 minuta se ništa ne dešava...trebalo bi se računalo restartat samo...
KAJ SE TU PAMETNEG MORE NAPRAVIT ????