2 X WD caviar black 640GB 32MB RAID

poruka: 5
|
čitano: 1.498
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Znači totalni sam početnik sa RAID-om. Zanima me kako postaviti RAID 0 polje sa ta dva SATA diska te da li se to može napraviti naknadno poslije instalacije Windows-a te ako su diskovi skoro puni podacima ili se mora na svježe formatirane i prije instlacije windows-a.

Thanks, pozz!Sramim se

Šta BUG kaže:

link1

link2

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:46 (strit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ako pomaže.

1. DIO

2. DIO

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:45 (Spyware).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
RE: 2 X WD caviar black 640GB 32MB RAID
Spyware kaže...

Evo ako pomaže.

1. DIO

2. DIO

brzo dobar ali to imam zanima me drugi dio mog prvog posta znači jel igra ulogu popunjenost diskova. sad sam tek pogledo do kraja znači odgovor je očito NE diskovi se moraju naknadno formatirat (njesra!).

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.8.2010 15:56 (strit).
15 godina
strit kaže...

brzo dobar ali to imam zanima me drugi dio mog prvog posta znači jel igra ulogu popunjenost diskova.

Za  RAID ti treba ju prazni  diskovi i moraš ga sastaviti prije instalacije Windows-a .Znači moraš spasiti negdje te podatke.

15 godina

SAD sam shvatio thanks samo  ne znam kam ću s 1TB podataka (ima ko za posudit hardSmijeh šala). Fala može lokot.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice