Plaće system administratora

poruka: 66
|
čitano: 45.791
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Plaće system administratora
Alesandro kaže...

Da, znam, ali nisam ja slagao oglas :)

- sposobnost primjene osnovnih računskih operacija u svakodnevnom poslu, kao što su množenje, dijeljenje, oduzimanje i zbrajanje, te postoci, te rad sa negativnim brojevima i brojevima sa pomičnim zarezom

Na ovu reakciju se i islo : "OK...? WTF, što? {#}" :D

Ma 0, 1 i zbrajanje će bit dosta. :)

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

@vlado... vezno za hr. jezik u Plusovom oglasu... Pretpostavljam da ce buduci zaposlenik imati dosta doticaja sa klijentima. Ni ja nebih volio da me predstavlja nepismena seljacina, vec kulturan, elokventan i pismen zaposlenik. U ovom poslu se dosta razgovara na telefon, dosta se pise mailova i odgovara na tickete. Sa nekim klijentima mozes na "ti", slati smajlice i zvat na pivu, ali sa vecinom moras biti fin i kulturan.

Mislim da me nisi shvatio - moj komentar je išao u smjeru da pravopisne greške postoje u tom konkretnom objavljenom oglasu. {#}

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
vlad0 kaže...
tnakir kaže...

@vlado... vezno za hr. jezik u Plusovom oglasu... Pretpostavljam da ce buduci zaposlenik imati dosta doticaja sa klijentima. Ni ja nebih volio da me predstavlja nepismena seljacina, vec kulturan, elokventan i pismen zaposlenik. U ovom poslu se dosta razgovara na telefon, dosta se pise mailova i odgovara na tickete. Sa nekim klijentima mozes na "ti", slati smajlice i zvat na pivu, ali sa vecinom moras biti fin i kulturan.

Mislim da me nisi shvatio - moj komentar je išao u smjeru da pravopisne greške postoje u tom konkretnom objavljenom oglasu. {#}

Meh, who gives a fuck. Otvara se radno mjesto. Koga briga za gramatiku. Vidio si sam koliko ih kuka da su bez posla i da ga ne mogu naci. Evo im prilike.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
13 godina
protjeran
Putin kaže...

objasnite mi ovo sa ovog linka:

http://www.moj-posao.net/Posao/195536/Windows-Sistem-Administrator-mz/

posebno molim da se obrati pažnja na plaću (u svijetlu postova o masnim plačetinama po ovom forumu), poslodavca (najveći hoster u RH...itd...)...itd.

Ko tu koga hebe?

Poslodavci koji sve vas koji tu pišete debelo preplaćuju?

Vi koji lažete o tim preplaćivanjima?

Tržište sve nas sa kaotičnim određivanjem plaće?

Plus kao najveći hoster u Rvata koji će sa vrlo stresnim poslom, jadnim uvjetima..itd...i ogromnim zahtjevima na znanje, snalaženje, brzinu i sve ostalo..nuditi plaću od ccca 5 soma???

Kak to da firme u kojima se stvarno radi, u kojima se treba znati, i gdje su zahtjevni poslovi- nude male plaće, a masa ljudi tu po forumu i drugdje koji k.u.r.c.a ne rade (i pitanje je šta znaju...nekako sumnjam da su admini sa ovog foruma u većini eksperti powershell i drugog Win skriptiranja recimo) dobivaju daleko bolje plaće/uvjete nego što dobivaju admini/inženjeri po najvećim IT firmama u RH u svojim podbranšama...??

Oglas je epic fail. Škvadra nije u stanju niti točno napisati koliku plaću nude. Citiram: "Od 4 do 7 kn". Nemreš mi reć da tražiš osobu "fokusiranu na detalje" i onda zaboraviti ispravno napisati raspon plaće. Mislim, možeš - ali ispadaš totalno neozbiljan i kenjator, bez obzira koliko velik ti bio. Da stvar bude bolja, cijeli taj svoj oglas dodatno zapapre s provalom "Znanje hrvatskog jezika, u govoru i pismu ...". Helou, kak si to zamislio od zaposlenika tražit poznavanje hrvatskog jezika kada ga niti sam ne znaš? Ajde da se radi o nekakvoj specijaliziranoj vještini, ali materinji jezik bi se morao poznavati. Naime, razlika između "4" i "4000" je velika. Obzirom da je u oglasu navedeno da se od kandidata traži i "sposobnost primjene osnovnih računskih operacija u svakodnevnom poslu, kao što su množenje, dijeljenje, oduzimanje i zbrajanje, te postoci, te rad sa negativnim brojevima i brojevima sa pomičnim zarezom", pretpostavljam da im treba administrator koji će i znati lektorirati buduće oglase.

Samo zbog ovih stvari bih prešao preko tog oglasa bez da razmišljam o javljanju; s rasponom plaće se ne bih niti zamarao.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.2.2012 9:33 (Langsdorff).
16 godina
neaktivan
Plaće system administratora

meni je kod toga oglasa najveća nelogičnost raspon plaće od 4000-7000, za početak to je skoro duplo, odnosno to je omjer između početničke (a bome početnika ne traže) i nekoga sa iskustvom

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Alo Mirko trebamo admina.

Ajde Slavko sastavi oglas i ubaci 20 dkg salame...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice