Dakle, kao što je kolega iznad mene rekao - zapravo je. EDIT: Matematika je jednoznačan i precizan alat te se kao takav nalazi u korijenu svake znanosti (od dešifriranja hijeroglifa, preko stvaranja modela sociološkog ponašanja ciljanje skupine, do impelentacije algoritama koji će u budućnosti simulirati ljudski mozak - obaberi BILO ŠTO iz BILO KOJE znanosti i siguran sam da će se u tome naći jako puno matematike, i to komplicirane matematike). Žao mi je što ti nije draga jer gledanje na stvari iz matematičke perspektive pomaže eliminirati sve greške uzrokovane ljudskim faktorom.
P.S.
A zbog ove druge rečenice sam ti dao TU jer su mi u principu dragi ZEN-ljudi, tu smo si negdje...
EDIT:
I nije istina da nismo cijenili ekipu s drugih fakseva - evo npr. PMF-ovci su nam bili jako dragi...! Joj, joj... Daj nemoj biti iskompleksiran - to što si ekonomist ne znači da moraš izgubiti smisao za humor, ne?
Vulkanac ha? :)
Prije mi se čini da su FER-ovci iskompleksirani, kompleks prevelikog ega (i prevelikih plaća, da se vratimo on topic) ?