[Procjena] Procjena PC-a zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 797
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

Koliko se može dobiti za ovu konfu?

MBO: Gigabyte GA-EP35-DS3

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,4 GHz, stock cooler

GPU: Gigabyte 9800GT 1GB

RAM: 2 x Aeneon PC2-6400 DDR2 2 GB

HDD: WD 500GB

PSU: Chieftec 230V

CASE: Chieftec Dragon (mid-tower)

Proc i grafička nisu nikada OC-ani, od prvog dana rade na stock frekvencijama. Komponente nemaju garanciju.

Ke?!
13 godina
protjeran
Re: [Procjena] Procjena PC-a
za konfu staru skoro jedno desetljece:) pa barem 600kn! LP
||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
neaktivan

1500 bez problema

12 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

desetljeće?

kupljeno u studenom 2008. godine, uredno održavano svaki mjesec dana, sa tim da ga ne koristim već 8 mjeseci od kako imam ovog pod "moj pc".

600kn?

ako može malo ozbiljnosti bio bi zahvalan.

Ke?!
14 godina
[Procjena] Procjena PC-a

Sa obzirom da je to proc koji nikad nije klokan, a vrlo lako se podigne na 3,4 GHz bez dizanja napona, grafička koja ima zalmanov hladnjak, solidna matična - rekao bi da je minimalno 2 soma kn i to ako ti je hitno za novce.

Zašto? zato jer ima jedan od najboljih CPU clockera, da se na to uloži još 2 soma u polovnu grafu, malo bolje napajanje i neki cpu cooler, dobije se komp koji opet može gurati 2-3-4 godine.

Na njuški može cijena još ići gore, ovake konfe sa c2d procovima idu i do 4000kn, svega sam se nagledao, tako da slobodno iznad 2k ako nije neka hitnoća.

Ove budalaštine od 600kn neću komentirati, a posebno jer je autor trolčina, dokazao se u nekoliko tema.

Remember, remember the Fifth of November.
17 godina

Kakve 2000kuna. Za 2 k kuna dobis novo i jace. mogao bi dobit 1500kn po komponentama ali u kompletu 1300max.

Ovo šta on prodaje su stare komponente a još tome nemaju ni garancije. 

Evo samo 1 primjer šta se dobije za 2k kuna.

Za vas nadobudne TD  pogledajte si malo šta se dobije za 2k kuna, imate ovdje na forumu pun klinac složenih novih

konfiguracija za te pare.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 12:45 (Patrick_cro).
13 godina
protjeran
Apachy kaže...

Sa obzirom da je to proc koji nikad nije klokan, a vrlo lako se podigne na 3,4 GHz bez dizanja napona, grafička koja ima zalmanov hladnjak, solidna matična - rekao bi da je minimalno 2 soma kn i to ako ti je hitno za novce.

Zašto? zato jer ima jedan od najboljih CPU clockera, da se na to uloži još 2 soma u polovnu grafu, malo bolje napajanje i neki cpu cooler, dobije se komp koji opet može gurati 2-3-4 godine.

Na njuški može cijena još ići gore, ovake konfe sa c2d procovima idu i do 4000kn, svega sam se nagledao, tako da slobodno iznad 2k ako nije neka hitnoća.

Ove budalaštine od 600kn neću komentirati, a posebno jer je autor trolčina, dokazao se u nekoliko tema.

stari moj u kojojem ti stoljecu zivis? c2d konfe idu do 4000kn?ja troll?grafa od 2000kn na ovaj proc?zalmanov hladnjak? to se jos proizvodi?{#}....{#}

||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
[Procjena] Procjena PC-a

obiđi njuškalo.

u kojem ti stoljeću živiš da bi prodao ovakav komp za kikiriki? 31.? da ga imaš doma sigurno ne bi valjao gluparije od 600kn.

nisam ni rekao da ga prodaje ovdje na bugu. ovdje su cijene donekle realne, ali procjene su koma, bacaju se brojke koje nemaju veze sa stvarnošću i sve se promatra kroz sferu gaminga.

i nauči čitati sa razumjevanjem. ne grafa od 2k nego 2k se doda i uzme neka polovna grafa + 400w napajanje ili slabije + cpu cooler da se može fino kloknuti, a ovi se modeli bome daju debelo klokati.

kakav lik...

Remember, remember the Fifth of November.
Poruka je uređivana zadnji put pet 31.5.2013 22:58 (Apachy).
14 godina
neaktivan
ja i dalje kažem da je 1500 kuna realno i da će za te novce prodati, za 2000 neće, možda na njuški.

MBO: Gigabyte GA-EP35-DS3 -200
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2,4 GHz, stock cooler - 500
GPU: Gigabyte 9800GT 1GB - 250
RAM: 2 x Aeneon PC2-6400 DDR2 2 GB - 200
HDD: WD 500GB - 250
PSU: Chieftec 230V - 150
CASE: Chieftec Dragon (mid-tower) - 100
17 godina
[Procjena] Procjena PC-a

Ma to ti je borba s vjetrenjačama. Đaba njima objašnjavati. 

Baš me zanima jel bi kupili oni to za 2k kuna kad mogu dobiti novo, jače i sa garancijom u dućanu

12 godina
neaktivan
[Procjena] Procjena PC-a

Stavio na njušklo sinoć za 2700, a otišlo za 2.600, kak mi je Apachy rekao na PP. Javili su mi se 2 čovjeka navečer i još 4 ujutro, još su pitali jel komp ima defekt zbog malene cijene. Da sam znao, stavio bi 3k pa šta bude.

Uz konfu sam dodao zvučnike logitech z323 stare 3 godine, novi dođu oko 320kn.

Hvala na ponuđenim procjenama, al da nije spomenutog forumaša, dobio bi barem 1200kn manje.

Ke?!
17 godina
chewbacca kaže...

Stavio na njušklo sinoć za 2700, a otišlo za 2.600, kak mi je Apachy rekao na PP. Javili su mi se 2 čovjeka navečer i još 4 ujutro, još su pitali jel komp ima defekt zbog malene cijene. Da sam znao, stavio bi 3k pa šta bude.

Uz konfu sam dodao zvučnike logitech z323 stare 3 godine, novi dođu oko 320kn.

Hvala na ponuđenim procjenama, al da nije spomenutog forumaša, dobio bi barem 1200kn manje.

Svaka ti čast na prodaji po toj cijeni. {#}

Ali realno ne vrijedi više od 1500kn. Ali svakakvih bu... se nađe na njuškalu. Nit je meni namjera bila da je tebi rušim cijenu nego sam realno procijenio koliko vrijedi a i drugi forumaši su procijenili koliko vrijedi. Možeš se i sam uvjeriti šta složiš sada za tih 2600kn. Za 2000kn možeš složiti puno bolje ali za još 600kn složiš super konfu

14 godina
[Procjena] Procjena PC-a

Također se pridružujem zbilja velikim čestitkama ako si to prodao za 2600 i još su te pitali zašto je tak mala cijena!? {#} Evo nešto što sam sklepao nabrzinu a puno je jače od ovog za niti 700 kn više + sve je novo s garancijom. Ne kužim po čemu ovo drži toliku cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.6.2013 15:39 (vrinho).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice