Neka dobra knjiga iz c++

poruka: 6
|
čitano: 1.573
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Neka dobra knjiga iz c++

Dobar dan.

Da li mi netko može preporučit neku dobru knjigu sa zadacima ili neki dobar link sa zadacima i rješenjima za c++. Studiram, i ne trebaju mi knjige tipa demistificirani c++ jer to sve imam na predavanjima, dakle zanima me samo zna li netko za neku dobru knjigu sa praktičnim zadacima ili nešto na internetu, da si nadopunim znanje.

Hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Neka dobra knjiga iz c++

"A Tour of C++" if you have experience is c++.

Otherwise "Programming -- Principles and Practice Using C++" if you are fresher.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Neka dobra knjiga iz c++

Ako je riječ o tome da ti treba knjiga sa riješenim zadacima onda posudi negdje C++ Analiza i primjena. Ima oko 90 riješenih zadataka na kraju knjige. Sama knjiga je malo zastarjela jer je izdana 2004. godine ali to je nebitno s obzirom da su razlike u stilu i načinu pisanja danas i tada jako male.

11 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Neka dobra knjiga iz c++

knock yourself out: PDF 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Re: Neka dobra knjiga iz c++
TracerCPP kaže...

Ako je riječ o tome da ti treba knjiga sa riješenim zadacima onda posudi negdje C++ Analiza i primjena. Ima oko 90 riješenih zadataka na kraju knjige. Sama knjiga je malo zastarjela jer je izdana 2004. godine ali to je nebitno s obzirom da su razlike u stilu i načinu pisanja danas i tada jako male.

e to tražim!

hvala puno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice