Kolega za razvoj web stranice/aplikacije

poruka: 13
|
čitano: 3.055
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan

Pozdrav! Trazim programera koji je voljan praviti web aplikaciju/stranicu o kvantnoj fizici. Sam programer netreba znati nista o kvantnoj fizici. Aplikacija/stanica bi trebala funkcionirati kao stranica koja objavljuje najnovije uspjehe u kvantoj fizici. Kako bi i ako stranica napredovala dodao bi se i forum. Stranica bi bila namijenjena ljudima koji raspolazu s znanjem engleskog jezika. Sva zarada ako bi je i bilo bi bila dijeljena fifty-fifty. Sam programer bi trebao biti spreman da zarade i ne bude, no vjerovatno ce je biti ako se projekt realizira u cjelosti. Programer bi trebao znati CSS, HTML, JS, nodeJS, SQL, osnove Pythona (nije obvezno), AngularJS(nije obvezno).

* PiVeNzI

Why?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Itko?

Why?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Rijetko tko će ti ulaziti u to, ukoliko novac za potrošeno vrijeme nije zagarantiran

No matter how much suffering you went through, you never wanted to let go of those memories.
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Re: Kolega za razvoj web stranice/aplikacije

A znam... Ima li tko entuzijastican, netko voljan avanture?

Why?
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.3.2018 15:58 (THErealPiVeNzI).
7 godina
neaktivan
THErealPiVeNzI kaže...

Pozdrav! Trazim programera koji je voljan praviti web aplikaciju/stranicu o kvantnoj fizici. Sam programer netreba znati nista o kvantnoj fizici. Aplikacija/stanica bi trebala funkcionirati kao stranica koja objavljuje najnovije uspjehe u kvantoj fizici. Kako bi i ako stranica napredovala dodao bi se i forum. Stranica bi bila namijenjena ljudima koji raspolazu s znanjem engleskog jezika. Sva zarada ako bi je i bilo bi bila dijeljena fifty-fifty. Sam programer bi trebao biti spreman da zarade i ne bude, no vjerovatno ce je biti ako se projekt realizira u cjelosti. Programer bi trebao znati CSS, HTML, JS, nodeJS, SQL, osnove Pythona (nije obvezno), AngularJS(nije obvezno).

* PiVeNzI

Također podrazumijeva se da ja poznajem sve navedene tehnologije!

Why?
7 godina
neaktivan

Itko?

Why?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
THErealPiVeNzI kaže...

Itko?

https://siteorigin.com/page-builder/

u tjedan dana naučiš se sam raditi u wordpresu, nema smisla programirati takvu stranicu od nule, a tu su i brojni besplatni forumi koje možeš integrirati

17 godina

A jel ti može netko tko zna samo osnove web programiranja ali zato rastura modernu fiziku?

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Pa može! Jel imas skype, discord ili nesto da popricamo ? Salji u privatni box.

Why?
7 godina
neaktivan

Prvo, wordpress me ne zanima jer nema te cari u neprospavanim nocima, skoro nerijesivim problemima... Zasto nema smisla programirati takvu stranicu od nule? Ako mislis na ulozeno vrijeme imam ga napretek, hocu biti produktivniji i takoder raditi kao freelancer preko ljeta, a da budes freelancer trebas imati neku podlogu da ljudi vide da  nisi neki kinez koji je naucio html i napalio se te misli da je guru za web programiranje...

Why?
8 godina
neaktivan

mogu pomoć ako bude trebalo

Trust nobody, become the best !
15 godina

Jesam li ja to dobro shvatio? Čovjek želi da mu netko besplatno napravi site kako bi ga on (između ostalog) stavio u svoj portfolio? WTF?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Nisam niti pročitao do kraja, pa on samo želi sredit svoj zivotopis haha

Trust nobody, become the best !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice