Crack ME - Samo pocetnik ovo nemoze zaključana tema

poruka: 28
|
čitano: 5.364
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crack ME - Samo pocetnik ovo nemoze

Vjerojatno ste culi za Crack Me ako se bavite programiranjem. Al evo za one koji neznaju. Crack Me je program koji sluzi da hakeri testiraju sigurnost njihovog programa.

NAPOMENA : Za taj posao je meni trebalo tocno 24 sekunde.

LINK :http://www.mediafire.com/?s6op2jv2nnt8u61

NAPOMENA : Budem napisao kako cete dobiti lozinku

EDIT : Program nema virusa

NoVirusThanks = http://scanner2.novirusthanks.org/analysis/48eb0f3cf659f36d2478431bb0c236cc/Y3JhY2stbWUtZXhl/

If they are looking for someone who need a hack job done they need to PM you because you have a hacker that can hack almost anything! PM for MSN of Hacker!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 14:25 (-Black Hacker-).

0 4 hvala 0
17 godina
odjavljen

Kao što vidiš, pokidali se ljudi od znatiželje!

Nego, čovjek bi očekivao neki dobar pr0n link za trud, ako ništa drugo...

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nadi si bolji Dissambeler od toga. Ovaj je "zastario" jer ne cita kod.

If they are looking for someone who need a hack job done they need to PM you because you have a hacker that can hack almost anything! PM for MSN of Hacker!
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 10:11 (-Black Hacker-).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

I sad dovrši priču...Kako ćeš sada kao vrsni programer zaštititi svoj password...

Programko http://programko.bloger.hr

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Crack ME - Samo pocetnik ovo nemoze
Programko kaže...

I sad dovrši priču...Kako ćeš sada kao vrsni programer zaštititi svoj password...

Uzeo si mi riječ sa tipkovnice ;)

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan

Stavis enkripciju??? Nemislim obsfukaciju programa sa Erizo'm ili ostalim zastitnim programima ili HWID (Hardware ID Registration) (lako ga probijem ). Za probijanje ti treba :

XAMPP

Deobsfucator

Znanje u VB.Netu (hehe :) )

Malo vremena (1-2 minute ako nije puno :) )

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 21:16 (-Black Hacker-).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Kakvu enkripciju i s kojim bi je alatom zaobišao?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

stavio bi lozinku sa jakim passwordom koji je krptiran MD5. I na to bi stavio HWID

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

I kako bi je zaobišao??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zaobisao bi hwid i oovo , dobio bi md5 iz programa al onda sve ovisi o desifrirannju, a i mogu promjeniti md5 hash iz programa i uci

17 godina
protjeran

Bili mogao ući , a da ne mjenjaš hash ili ako aplikacija koristi neki nestandardni hash algoritam, tj ne koristi MD%SHA% algoritam

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Programko kaže...

Bili mogao ući , a da ne mjenjaš hash ili ako aplikacija koristi neki nestandardni hash algoritam, tj ne koristi MD%SHA% algoritam

mogao bi uzeti hash i probati bruteforcem ga razbiti, a da ne mjenjema je 50%

17 godina
protjeran

Proući što je to WinDbg i sos.dll extenzija, i što je to Instruction Pointer, i CIL kodovi. pa ces i to znati zaobići. Pozz

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Programko kaže...

Proući što je to WinDbg i sos.dll extenzija, i što je to Instruction Pointer, i CIL kodovi. pa ces i to znati zaobići. Pozz

md5 je neprobojan (valjda to znas), nitko ga nije uspio probiti (napraviti decrpyter)

15 godina
neaktivan

Nije vise ni on neprobojan...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
17 godina
-Black Hacker- kaže...

md5 je neprobojan (valjda to znas), nitko ga nije uspio probiti (napraviti decrpyter)

Ako to znaš, onda ništa neznaš :) md5 se već nekoliko godina ne smatra sigurnim, a od prošle godine je to i potvrđeno.

http://eprint.iacr.org/2009/223.pdf

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live.
14 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
-Black Hacker- kaže...

Ako to znaš, onda ništa neznaš :) md5 se već nekoliko godina ne smatra sigurnim, a od prošle godine je to i potvrđeno.

http://eprint.iacr.org/2009/223.pdf

ajde bas me to zanima, da to vidim

Dugacak je 32 broja,hash od 128 bita i bas me zanima kako ces ga probiti (ili takozvani "hakeri")

Jedini nacin probijanja je brutefoce(nadam se da znas sta je to) i crack(md5crack.com) ili rainbow table

Znam bolje od tebe od MD5 i ako 99% ljudi kaze da je MD5 neprobojan ti ces doci i govoriti suprotno. Navodis forumase na krivi trag

15 godina
neaktivan

MD5 collision attack - buduci da ne zelis citati onu lijepu detaljnu analizu koju je kolega forumas linkao.

Necu probijati ja, vjerojatno nece niti on, ali govoriti da je nemoguce...

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

MD5 collision attack - buduci da ne zelis citati onu lijepu detaljnu analizu koju je kolega forumas linkao.

Necu probijati ja, vjerojatno nece niti on, ali govoriti da je nemoguce...

ja cu cekati da bas vidim to kada ce "netko" probiti MD5 hash. a kada se to dogodi javimi na pm, a dotada ljepo velikipozzz

16 godina
neaktivan
-Black Hacker- kaže...
Programko kaže...

Ali kod upotrebe za skrivanje lozinke i slicno netrebaš ga dekriptirati, dovoljan je collision i upao si.

17 godina
odjavljen

Nadam se da vi koji sudjelujete u temi imate na umu da se natežete sa likom koji ponosno objavljuje svoj VB rad sačinjen od jednog msgbox-a. Uostalom, dovoljno je pogledati njegov nick i doći do zaključka o njegovoj "zero cool" strani (na drugim forumima gdje ima cura vjerojatno koristi nick "pimpek_mi_je_do_koljena")

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Takvih crackme gluposti imaš po netu na tone.

void function(char *str) {char buffer[16];strcpy(buffer,str); } void main() {char large_string[256];int i; for( i = 0; i < 255; i++) large_string[i] = 'A';function(large_strin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Friday kaže...

Nadam se da vi koji sudjelujete u temi imate na umu da se natežete sa likom koji ponosno objavljuje svoj VB rad sačinjen od jednog msgbox-a. Uostalom, dovoljno je pogledati njegov nick i doći do zaključka o njegovoj "zero cool" strani (na drugim forumima gdje ima cura vjerojatno koristi nick "pimpek_mi_je_do_koljena")

On je onaj goran-hacker...

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
17 godina
odjavljen
xxxxx kaže...
Friday kaže...

On je onaj goran-hacker...

"Onaj"? Nisam baš upoznat sa njegovim radovima. Trolina neka?

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Skuzih kasnije, eh kad su mi prsti brzi od pameti...Smijeh

@Friday, ako nisi upoznat zahvali se Bogu... xD

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 20:26 (rustweaver).
16 godina
neaktivan

Današnji nadobudni mladi početnici-programeri imaju velikih problema s egom.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Nevjerojatni hakeru, aj ti pročitaj Sigurni PHP (board: Razvoj web-stranica), dio naslovljen sa "Mislite da je MD5 siguran???" da na grubo shvatiš da MD5 uopće NIJE siguran. Naravno sa novog računa, jer ovaj ti je trenutno suspendiran, i sumnjam da haker može čekati :)))

EDIT: Znam da ovo nije PHP, ali MD5 je samo algoritam, a tamo je lijepo objašnjeno da nije siguran 

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 17:04 (Luka P.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Skuzih kasnije, eh kad su mi prsti brzi od pameti...Smijeh

@Friday, ako nisi upoznat zahvali se Bogu... xD

Dobra stara vremena rasprave njega i jos nekih ovdje ;)

Nisam se odavno ni nasmijao. ;)

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice