[C#] Kao lista samo fleksibilnije

poruka: 6
|
čitano: 2.086
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Možete li mi predložiti neku kolekciju iz .NET za koristit da mogu u nju po volji umetat članove bilo gdje, a ne samo na kraj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: [C#] Kao lista samo fleksibilnije
King of Games kaže...

Možete li mi predložiti neku kolekciju iz .NET za koristit da mogu u nju po volji umetat članove bilo gdje, a ne samo na kraj?

List ti dopusta da umeces clanove gdje hoces, samo koristiš metodu Insert, vjerovatno bi vidio da si 

pogledao sto ti nudi intellisense...

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/sey5k5z4.aspx

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
King of Games kaže...

Ovo sto si ti opisao je Queue klasa. Enqueue, Dequeue(). Odnosno FIFO. Sa listom mozes radit sto hoces. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
15 godina
neaktivan
drnde kaže...
King of Games kaže...

List ti dopusta da umeces clanove gdje hoces, samo koristiš metodu Insert, vjerovatno bi vidio da si

pogledao sto ti nudi intellisense...

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/sey5k5z4.aspx

Hvala. Nisam želo gledati intellisense jer sam negdje pročitao da liste nisu za to. Pa, valjda jesu.

17 godina
Liste su zakon.
Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Liste su zakon.

Imama teoriju da se sve može rješiti listom :)

Šala, ali baš su zakon

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice