Kako je mocnije slati sliku preko emaila? Jesi ikad ista salo preko bluetootha? Moze jednostavnije od toga? A "moc" je ista kao i preko maila s tim da ti je mail na nekim providerima ogranicen tj. velicina inboxa. I ako sjedis pored njega i ti imas promet a on nema? Mora cekati da dodje kuci da pogleda sliku?
Krivo sam se izrazio.
Ja trenutno imam 15GB prometa preko operatera, inače imam 2 GB, i svi ljudi sa kojima kontaktiram isto tako imaju poprilično MB preko operatera i sve si šaljemo preko gmaila. Instantno se šalje.
I kada sam rekao da je moćnije, mislio sam na to da email može slati tekst, slike, kontakte, audio i video fajlove , čak i aplikacije i sve kombinacije istih. I pošto koristim mail za slanje svega i svačega,
jednostavno mi je i slike poslati putem emaila.
Ali kada bi trebali poslati samo par slika od telefona1 na telefon2, onda je BT jako jednostavan i besplatan. potpuno si u pravu.
A nema apsolutni nikakvog razloga da ne radi na iphoneu 4. Osim straha stevice da ces slati mjuzu prijateljima i onda je oni nece kupiti od njega. kuzis sad sta hocu reci.