Razlike iOS i androida

poruka: 242
|
čitano: 52.504
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Razlike iOS i androida
Bladepu kaže...
logic kaže...

Kako je mocnije slati sliku preko emaila? Jesi ikad ista salo preko bluetootha? Moze jednostavnije od toga? A "moc" je ista kao i preko maila s tim da ti je mail na nekim providerima ogranicen tj. velicina inboxa. I ako sjedis pored njega i ti imas promet a on nema? Mora cekati da dodje kuci da pogleda sliku?

Krivo sam se izrazio. 

Ja trenutno imam 15GB prometa preko operatera, inače imam 2 GB, i svi ljudi sa kojima kontaktiram isto tako imaju poprilično MB preko operatera i sve si šaljemo preko gmaila. Instantno se šalje.

I kada sam rekao da je moćnije, mislio sam na to da email može slati tekst, slike, kontakte, audio i video fajlove , čak i aplikacije i sve kombinacije istih. I pošto koristim mail za slanje svega i svačega,

jednostavno mi je i slike poslati putem emaila.

Ali kada bi trebali poslati samo par slika od telefona1 na telefon2, onda je BT jako jednostavan i besplatan. potpuno si u pravu.  

A nema apsolutni nikakvog razloga da ne radi na iphoneu 4. Osim straha stevice da ces slati mjuzu prijateljima i onda je oni nece kupiti od njega. kuzis sad sta hocu reci.

:)
16 godina
logic kaže...

Kako je mocnije slati sliku preko emaila? Jesi ikad ista salo preko bluetootha? Moze jednostavnije od toga? A "moc" je ista kao i preko maila s tim da ti je mail na nekim providerima ogranicen tj. velicina inboxa. I ako sjedis pored njega i ti imas promet a on nema? Mora cekati da dodje kuci da pogleda sliku?

logic a bez logike, hahahahaha, sta mu ne moze pokazat sliku ovaj koji mu je i salje, ne kazem da bluetooth nije dobra stvar

17 godina
neaktivan

Ajd nebitno za tebe. Onda mu ne treba ni mail. Ne treba mu nista. Samo ekran.

16 godina
logic kaže...

cemu ovaj tvoj post, znaci sjedimo frend i ja i moram mu odmah poslat sliku jer on tu istu sliku ne moze gledat u mojem ekranu

17 godina
lovranac kaže...
logic kaže...

cemu ovaj tvoj post, znaci sjedimo frend i ja i moram mu odmah poslat sliku jer on tu istu sliku ne moze gledat u mojem ekranu

lol a što ako ju on želi na svom mobitelu, poklonit ćeš mu svoj??? koje gluposti...

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina

Možda ju frend želi stavit za pozadinu na svom mobu, a to ne može ako mu ne pošalješ.

17 godina
neaktivan

MMS i email.
Dosadni ste sa izmišljanjem gluposti.

Onaj tko nema bar nekakav internet paket na smartphoneu takav telefon ni ne treba.

Ne znam kad sam zadnji puta vidio nekoga da koristi BT. Da, zapravo jesam ja koristio, za neku nagradnu igru u West Gateu. Jednom u zadnjih preko nekoliko godina.

Vaše rasprave svode se na sitničave gluposti. Stvari potpuno nebitne.

Logic je spomenuo slanje kontakata preko BT-a. Pa kaj nemaju korisnici smartphonea obično syncan telefon sa PC-em? Nije li to jedan od prvih koraka koje napraviš kada dođeš doma za računalo?

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 12:33 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan

I uhvatio se sliek kao pijan plota. Sta je sa muzikom, video clipovima, kontaktima ili bilo kojim drugim fileom. Da mu ti pustis pjesmu a on je zapamti pa pjevusi mozda?

16 godina
sokre kaže...
lovranac kaže...
logic kaže...

lol a što ako ju on želi na svom mobitelu, poklonit ćeš mu svoj??? koje gluposti...

pa ovaj logičar je napisao kako je on zeli vidjet samo, u toj situaciji ja mu dam mobitel i nek ju gleda, ako mu ne odgovara brightness nek si namjesti...uglavnom da nije napisao glupost, ne bi ni ja odgovorio s takvim postom

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
MMS i email.

Onaj tko nema bar nekakav internet paket na smartphoneu takav telefon ni ne treba.

Hm. Ocekivao sam malo liberalnije misljenje od tebe. Znaci ko j..e sirotinju. To je mob za one koji sebi mogu priustiti da kupuju muziku, da imaja gprs i sl.

16 godina
dejo6 kaže...

Možda ju frend želi stavit za pozadinu na svom mobu, a to ne može ako mu ne pošalješ.

možda ju poželi isprintat i uvijek nosi sa sobom u torbi printer, uglavnom, nisam mislio na tu situaciju

17 godina
neaktivan
logic kaže...

Hm. Ocekivao sam malo liberalnije misljenje od tebe. Znaci ko j..e sirotinju. To je mob za one koji sebi mogu priustiti da kupuju muziku, da imaja gprs i sl.

Apsolutno Logic. Sirotinji ne treba telefon od par tisuća kuna.

Da nemam love za hranu najmanji bi mi problem bio BT na telefonu.

S razlogom postoje telefoni niskog, srednjeg i visokog cjenovnog razreda.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
logic kaže...

I uhvatio se sliek kao pijan plota. Sta je sa muzikom, video clipovima, kontaktima ili bilo kojim drugim fileom. Da mu ti pustis pjesmu a on je zapamti pa pjevusi mozda?

{#}uhvatio sam se onoga što piše u postu, a šta se tiče muzike i videa, to mu neću poslati jer nemam instaliran nikakav program za bluetooth niti cu ga trazit i priznajem da je to nedostatak, ako ga stave odma u ios nek stave, inace ga necu trazit jer mi u zadnjih 2-3 god nije bio potreban, tko zna mozda bude zatrebao

16 godina
Razlike iOS i androida
Ja sam u srednjoj frendovima slao video koji je imao i po 200MB-a a nitko od nas nije imao interneta ni smartphona. A opet kod bluetootha je prednost brzina. Jer ako nemas 3g-a onda bis se lijepo nacekao dok uploadas 200MB-a na mail...dok bt ima fix brzinu od kakvih 450KBps sto je i dalje brzo naspram uploada 3g-a, meni je najaci upload sto sam izmjerio(negdje u zagrebu) bio 2megabita.
Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
logic kaže...
Danny_HR kaže...
MMS i email.

Neću ništa govoriti o sirotinji, i tko si što može priuštiti, ali moje mišljenje je isto kao od Dannya.

Imati smartphone bez neke podatkovne tarife, meni je suludo. Pa dosta opcija koje imam na telefonu, automatski padaju u vodu bez konstantne konekcije na internet.

I rather like the restless nights
16 godina
Stoja kaže...
Ja sam u srednjoj frendovima slao video koji je imao i po 200MB-a a nitko od nas nije imao interneta ni smartphona. A opet kod bluetootha je prednost brzina. Jer ako nemas 3g-a onda bis se lijepo nacekao dok uploadas 200MB-a na mail...dok bt ima fix brzinu od kakvih 450KBps sto je i dalje brzo naspram uploada 3g-a, meni je najaci upload sto sam izmjerio(negdje u zagrebu) bio 2megabita.

Meni je u mom stanu u Puli upload 7Mbita.

I rather like the restless nights
17 godina
Razlike iOS i androida

znači ako  imam kakvu podatkovnu tarifu moram ju trošiti na svakojake gluposti zbog ograničenja proizvođača mobitela lol

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 12:43 (sokre).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

sva sreca pa me ne interesira gledanje filmova na mobu s onako malim ekranom, ako odlucim gledat film uzmem laptop pa sam na miru, gledao sam s frendom na desireu film i vec nakon 5 minuta prestao gledat {#}, a sta se tice uploada barem na faxu imam dobar net za surfanje

edit: svako kupi mobitel prema sebi i svojoj situaciji, a uvijek se gleda i novac koji treba dati za mobitel

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 13:26 (lovranac).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
logic kaže...

lovranac kaže...
logic kaže...

{#}uhvatio sam se onoga što piše u postu, a šta se tiče muzike i videa, to mu neću poslati jer nemam instaliran nikakav program za bluetooth niti cu ga trazit i priznajem da je to nedostatak, ako ga stave odma u ios nek stave, inace ga necu trazit jer mi u zadnjih 2-3 god nije bio potreban, tko zna mozda bude zatrebao

Da nije ugradjeno i namjerno ograniceno mozda bih cak i prihvatio vase razloge. Ali bluetooth postoji u iphoneu. I apsolutno nikakvog razloga nema da ne radi. Osim pohlepe. Ima rezu koja nije nista bolja od ostalih smartphoenova jer to oko ne moze vidjeti a ogranicava ono sto ima. Debilna politika.

Sto se tebe lovranac tice ne shvatam te kao ozbiljnog sagovornika i sto se mene tice sa tobom je EOD.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 12:47 (logic).
16 godina
lovranac kaže...

sva sreca pa me ne interesira gledanje filmova na mobu s onako malim ekranom, ako odlucim gledat film uzmem laptop pa sam na miru, gledao sam s frendom na desireu film i vec nakon 5 minuta prestao gledat {#}, a sta se tice uploada barem na faxu imam dobar net za surfanje

Pa svejedno, ja sam ti poslao video i ti ga kući spojiš na komp i pogledaš di je problem? Fora je jednostavno u djeljenju datoteka.

A što je onda sa onima koji još nemaju smartphone i podatkovni paket? Oni su izvisili onda? Njušim li ja sada diskriminaciju ljudi? Znači zamislite ekipu 5 prijatelja i njih 4 ima smartphonove a 5. ima dummy phone, znači oni će međusobno djeliti sadržaj(muziku, slike, video, programe, kontakte) a on će izvisiti jer si nemože priuštiti bolji mobitel, iako on ima bluetooth i mogli bi mu sve poslati...

Stoja
16 godina
Stoja kaže...
lovranac kaže...

Pa svejedno, ja sam ti poslao video i ti ga kući spojiš na komp i pogledaš di je problem? Fora je jednostavno u djeljenju datoteka.

A što je onda sa onima koji još nemaju smartphone i podatkovni paket? Oni su izvisili onda? Njušim li ja sada diskriminaciju ljudi? Znači zamislite ekipu 5 prijatelja i njih 4 ima smartphonove a 5. ima dummy phone, znači oni će međusobno djeliti sadržaj(muziku, slike, video, programe, kontakte) a on će izvisiti jer si nemože priuštiti bolji mobitel, iako on ima bluetooth i mogli bi mu sve poslati...

zar su bas svi morali kupiti iphone kao i ja, kad sam ga kupovao sam birao između htc hero-a i njega, taj hero sam isprobao i on je bio jadan nekako i uzeo sam ovoga, nisam se obazirao na onog idiota jobsa jer me ne zanima magla koju on prodaje, nego gledam samo specifikacije i usput sam ga isprobao kod par frendova i uz sve to sam ga uzeo na akciji, tako da je bio dosta jeftiniji nego sta bi dao za heroa

o kakvoj ti diskriminaciji govoris mi nije jasno, pa nisam ja kriv, nego je to kriv apple...neka njih krivi sto mu ja ne mogu poslat video

16 godina
logic kaže...
Danny_HR kaže...
logic kaže...

lovranac kaže...
logic kaže...

Da nije ugradjeno i namjerno ograniceno mozda bih cak i prihvatio vase razloge. Ali bluetooth postoji u iphoneu. I apsolutno nikakvog razloga nema da ne radi. Osim pohlepe. Ima rezu koja nije nista bolja od ostalih smartphoenova jer to oko ne moze vidjeti a ogranicava ono sto ima. Debilna politika.

Sto se tebe lovranac tice ne shvatam te kao ozbiljnog sagovornika i sto se mene tice sa tobom je EOD.

hvala, ali moram ti priznat kako je ista situacija i s moje strane

15 godina
neaktivan
Bladepu kaže...

Sto puta sam rekao da neću sudjelovati u ovakvoj raspravi više, ali evo mene opet. :)

Imao sam po godinu dana i Nokiu 5800 i iPhone 3GS i sada imam HTC Desire.

Moja opažanja su sljedeća:

1. HTC Desire je u mom korištenju relativno sličan N 5800.

Imaju slične dobre strane, a to je gomila opcija, promjenjiva kartca, wifi, gps, bt, prilagodljivi OS, flash, bla bla bla. Na papiru izgledaju gotovo savršeno.

Ali isto tako imaju slične i loše strane. Telefon se usporava nakon par dana korištenja, zna se blokirat, tu i tamo je potreban restart, ako se pretjera sa aplikacijama dolazi do težeg usporavanja sustava. Slab Market, skoro kao onaj jadan market od Nokie.  

Pre mala interna memorija, instaliram 10-15 aplikacija i gotovo, nema više mjesta na internoj memoriji.

Koliko god Desire imao dobrih strana, ima isto tako puuuuno loših strana

2. Iphone nema neke osnovne stvari kao flash ili BT, i dok sam ga koristio sam pljuvao po tome. Danas puno blaže gledam prema tome.

-flash imam na Desireu, ali pošto se telefon gadno gadno uspori kada se vrti neka web stranica jako intenzivna u flash sadržaju, ja danas držim flash UGAŠEN na svom telefonu. Meni je taj flash gotovo ne upotrebljiv. iPhone nema flash, ali mislim da je elegantnije riješeno, imaš YT filmić, klikneš na njega i on ti otvori filmić u full screenu. 

-bluetooth je stvarno šteta što je zaključan na iPhoneu, ali 1. gotovo svi ljudi oko mene imaju iphone tako da niti BT na mom telefonu mi nije od neke koristi, a drugo danas i onako sve slike, kontakte i ostalo šaljemo putem mailova. 

3. iPhone ima neke mane, ali po mom mišljenju ipak ima više dobrih strana. Tečnost OSa je očaravajuća, performanse u igrama su doslovno ubitačno bolje od Desirea (tu me Desire najviše razočarao, to nisam očekivao od tako skupog uređaja), broj i kvalitetu aplikacija u appstoreu neću ni spominjat. Doslovno sam na iPhoneu 3GS imao u nekim trenutcima i stotine aplikacija i NIKAD nisam osjetio trzakanje ili "ostao bez interne memorije".

Sve u svemu, neću reći da mi Desire ne odgovara. Od kada sam stavio Oxygen ROM puno toga se promjenilo, sa onim rootanjem i app2sd sam dobio i puno "interne memorije", tečnost golog androida je isto odlična (HTCov Sense je depresija).

Performanse u igrama mi više i nisu toliko bitne, jer stvarno možda sam nekako postao pre star da bi se igrao na telefonu.

Ali moja poanta je sljedeća... prešao sam sa iPhone 3GS na HTC Desire i očekivao VELIKI KORAK NAPRIJED, a došao sam do toga da sumnjam da sam napravio mali korak unazad.  

1.Slazem se kod interne memorije da je mala,ali app to sd rijesava problem.Istina je da Htc sense je sranje u usporedbi sa luncher pro,i koristim sense samo zato jer mi je ljepsi,ali ovo usporacanje nakon par dana koristenja nisam primjetio bas.Market bi mogli malo poboljsat da,npr stavit da ti sortira od najveceg rejtinga prema najmanjem,al dobro appbrain rijesava taj problem.

2.-flash imam na Desireu, ali pošto se telefon gadno gadno uspori-nije istina,najnormalnije mogu surfati netom sa flashom upaljenim i nece mi  nista drasticno biti usporeno,najnormalnije mogu skrolati,zoomirati i sve.

3.igre tak i tak ne igram jer to mi nema smisla bas na mobu,vise surfam nego igram.tak da kaj se igri tice ,tu bi mogo dat + iPhone-u.Tecnost os-a.bolje radi s luncher pro nego s sensom...istina.Ali nije sad tak uzasno imat sense.Tak i tak sad ce doc novi sense i android 2.3 pa ce se sve te "mane"ispraviti.

Po meni iphone ima puno loših strana nego desire.Prvo bateriju ak ides sam mjenjat gubis garanciju,moras ga jailbrejkat i twikat da bi otvorio neke osovne funkcije FAIL,moras imat itunes instaliran(ogroman FAIL),Bluetooth imas al je bezobrazno softwerski zakljucan-FAIL.Uglavnom glupo je da ka kupis telefon moras to sve ic raditi,a nece na kraju nis bit bolji ili brzi nego android.

17 godina
Razlike iOS i androida

Kad govorimo o brzini iPhone-a, onda moramo uzeti u obzir da Samsung radi procesor za iPhone, koji je vrlo sličan onome koji se nalazi u Galaxy s-u (iPhone-ov je optimiziran za single thread način rada i još neke iOS specifičnosti). HummingBird je trenutno najjači procesor na tržištu, sa najjačim grafičkim čipom. TU nitko ne može reći ništa i po tome je iPhone najbrži na tržištu (sa Galaxy s-om).

Budući da iPhone nema pravi Multitasking, kakav postoji na Android-u, raspoređivanje resursa (procesorskih) je uvijek isto i zato većina igara na iPhone-u radi glađe (koriste procesor maximalno)

http://www.pcworld.com/article/199528/multitasking_with_ios_4_is_horrible_apple_blew_it.html

Kod androida sve aplikacije dijele procesor (pa i igre), prema prioritetu dodijeljenom aplikacijama. Zato neke igre ponekad znaju trznuti i igranje ne izgleda tako glatko.

Isto tako Android postoji 2 godine, iOs postoji 3.5 godine. U to vrijeme Apple je bolje stigao optimizirati kod za izvođenje procesa, recimo da je dostigao maksimum optimizacije (jer upgradom iOS-a se ne vide poboljšanja u performansama, čak pogoršanja kod 3GS-a). Kod Android-a još nisu stigli do "maksimuma" jer se vidi da slabiji uređaji sa novim updateom rade bolje.

Android radi sve bolje i bolje. Možda treba još koja godina da dostignu iOS, po brzini izvršavanja ( u kombinaciji sa pravim multitaskingom) i "Out of the box" mogućnostima, kad se to dogodi iOS (ako ne evoluira sa nekim novim opcijama) će pasti.

Kako je rekao jedan moj poznanik, iOS je sustav za one koji se ne vole zajebavati sa postavljanjem svega, koji žele da se uključi i radi, Android ima više opcija, ali ih treba znati koristiti. Mene trenutno Android zadovoljava, sve mi radi super, mobitel je kvalitetno napravljen (x10, već je nekoliko puta letio po stepenicama, ima samo jenu malu ogrebotinu na plastici), ja zadovoljan

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 14:45 (dado2202).

4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
jpelko2 kaže...
  1. Ček,zašto bih skidao film ako već imaš sve na kompu.
  2. Za ipod player na iphonu se mora prebacit film u mp4 to traje oko 20minuta(tu je važna jačina kompa)
  3. ali imaš dosta bolju sliku od konkurencije i tilove
  4. html5 jer je to budučnost.
  5. što će ti flash na malim ekranima koji uopće nije optimiziran za dodir,90% reklama,sve šteka kad surfaš
  6. lošiji materijal i izrada i dizajn 

• Zbog mobilnosti momak, to je ipak mobilni (pametni) telefon.
  • E pa na androidu to netrebas, da sam svaki put isao konvertirati svaki film/ seriju koju imam na mobu još uvijek bi stajal ispred kompa i čekal to (dobro malo karikirano ali shvaćaš poantu nadam se).
  • Guess again. 
  • XD, budučnost koja nebude sadašnjosti sljedećih 5 godina a ak do onda misliš koristit iphone 3gs/4 što već imaš ok...
  • Igre ne, videi da. Isto tak, flash on demand, nema reklama ni štucanja pri surfanju.
  • Stvar osobnog ukusa...
  •  

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
    16 godina
    neaktivan
    Septah kaže...
    jpelko2 kaže...
    1. Ček,zašto bih skidao film ako već imaš sve na kompu.
    2. Za ipod player na iphonu se mora prebacit film u mp4 to traje oko 20minuta(tu je važna jačina kompa)
    3. ali imaš dosta bolju sliku od konkurencije i tilove
    4. html5 jer je to budučnost.
    5. što će ti flash na malim ekranima koji uopće nije optimiziran za dodir,90% reklama,sve šteka kad surfaš
    6. lošiji materijal i izrada i dizajn 

• Zbog mobilnosti momak, to je ipak mobilni (pametni) telefon.
  • E pa na androidu to netrebas, da sam svaki put isao konvertirati svaki film/ seriju koju imam na mobu još uvijek bi stajal ispred kompa i čekal to (dobro malo karikirano ali shvaćaš poantu nadam se).
  • Guess again. 
  • XD, budučnost koja nebude sadašnjosti sljedećih 5 godina a ak do onda misliš koristit iphone 3gs/4 što već imaš ok...
  • Igre ne, videi da. Isto tak, flash on demand, nema reklama ni štucanja pri surfanju.
  • Stvar osobnog ukusa...
  •  

1. ebem ti mobilnost u dupe, ko ce pametan gledati film na mobitelu

2. Vracam se na prvu tocku

3. Opet na prvu

4. Flash za mobitele jednostavno nije iz 2 razloga, premale preformanse + premali ekran

5. Flash videe mozes gledati i na iphoneu i to bez ikakvih stucanja jer ih otvara ko i svaki drugi video (kao i u iPodu)

6. Znaci stvar osobnog ukusa je dal ti je mobitel napravljen od skripave plastike ili stakla i metala

I zasto ste se svi prihvatili tog BT-a, ionako ako ga zelis na iphoneu jednostavno skines iBlueNova i imas vise bluetooth mogucnosti nego na bilo kojem Androidu.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
    16 godina
    neaktivan
    dado2202 kaže...

Kad govorimo o brzini iPhone-a, onda moramo uzeti u obzir da Samsung radi procesor za iPhone, koji je vrlo sličan onome koji se nalazi u Galaxy s-u (iPhone-ov je optimiziran za single thread način rada i još neke iOS specifičnosti). HummingBird je trenutno najjači procesor na tržištu, sa najjačim grafičkim čipom. TU nitko ne može reći ništa i po tome je iPhone najbrži na tržištu (sa Galaxy s-om).

Budući da iPhone nema pravi Multitasking, kakav postoji na Android-u, raspoređivanje resursa (procesorskih) je uvijek isto i zato većina igara na iPhone-u radi glađe (koriste procesor maximalno)

http://www.pcworld.com/article/199528/multitasking_with_ios_4_is_horrible_apple_blew_it.html

Kod androida sve aplikacije dijele procesor (pa i igre), prema prioritetu dodijeljenom aplikacijama. Zato neke igre ponekad znaju trznuti i igranje ne izgleda tako glatko.

Isto tako Android postoji 2 godine, iOs postoji 3.5 godine. U to vrijeme Apple je bolje stigao optimizirati kod za izvođenje procesa, recimo da je dostigao maksimum optimizacije (jer upgradom iOS-a se ne vide poboljšanja u performansama, čak pogoršanja kod 3GS-a). Kod Android-a još nisu stigli do "maksimuma" jer se vidi da slabiji uređaji sa novim updateom rade bolje.

Android radi sve bolje i bolje. Možda treba još koja godina da dostignu iOS, po brzini izvršavanja ( u kombinaciji sa pravim multitaskingom) i "Out of the box" mogućnostima, kad se to dogodi iOS (ako ne evoluira sa nekim novim opcijama) će pasti.

Kako je rekao jedan moj poznanik, iOS je sustav za one koji se ne vole zajebavati sa postavljanjem svega, koji žele da se uključi i radi, Android ima više opcija, ali ih treba znati koristiti. Mene trenutno Android zadovoljava, sve mi radi super, mobitel je kvalitetno napravljen (x10, već je nekoliko puta letio po stepenicama, ima samo jenu malu ogrebotinu na plastici), ja zadovoljan

Ovo sto je tvoj pozunanik rekao je djelomicno tocno. iOS je za one koji se nezele potrositi 28godina podesavajuci mobitel nego ga zele koristiti pa onda ako zele poslje JBati i podesiti što god žele. Ja se mogu kladiti da ja mogu customizirasti više toga na iOSu nego vi na androidu.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
    15 godina
    neaktivan
    Razlike iOS i androida

Navedi onda 3 stvari kaj ti mozes,a sta android nemre.

0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    LordShgi kaže...

1. ebem ti mobilnost u dupe, ko ce pametan gledati film na mobitelu

2. Vracam se na prvu tocku

3. Opet na prvu

4. Flash za mobitele jednostavno nije iz 2 razloga, premale preformanse + premali ekran

5. Flash videe mozes gledati i na iphoneu i to bez ikakvih stucanja jer ih otvara ko i svaki drugi video (kao i u iPodu)

6. Znaci stvar osobnog ukusa je dal ti je mobitel napravljen od skripave plastike ili stakla i metala

I zasto ste se svi prihvatili tog BT-a, ionako ako ga zelis na iphoneu jednostavno skines iBlueNova i imas vise bluetooth mogucnosti nego na bilo kojem Androidu.

Kaj je gledanje filmova tak loše na ifonu? {#}

6. 3gs vs Desire. lol 

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
    17 godina
    neaktivan
    kach kaže...

Navedi onda 3 stvari kaj ti mozes,a sta android nemre.

I kad odustane mu ja napišem 3 stvari na Androidu kaj on nemože na iOSu :D 

EDIT: Mala izmjena

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 17:39 (Septah).
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice