Pozdrav,
Prodajem dva Macbook-a. Radi se o potpuno ispravnim uredajima sa punjacem i kutijama te novo instaliranim operativnim sustavima. Trenutno se uredaji nalaze u Minhenu no saljem postom (DHL) i pokrivam pola postarine.
Ukoliko se uredaji ne prodaju u medjuvemenu, sljedeci tjedan pakiram i saljem uredaje za Zagreb te je primopredaja na podrucju Zagreba isto tako moguca nakon tog perioda.
Macbook Air 13 (256GB SSD, i5 10. Gen, 8GB) - 2020 Godina
- Zadnji Air model sa Intelom
- Odlicno stanje, vidljivi manji tragovi koristenja. Nista kriticno. Sve se vidi na slikama, molim pogledati.
- DE tipkovnica
- Baterija dobra - samo 92 ciklusa punjenja.
- Kutija i punjac prisutni
- Sve ispravno naravno
- Novo instaliran MacOS Sonoma 14.4
- Icloud otkljucan
-
---GALERIJA SLIKA---
Generalno super Macbook koji je vise stajao nego se koristio sto je ujedno i razlog prodaje. Stoji mi..
600€
Macbook Pro 13 (512GB SSD, i5 7. Gen, 8GB) - 2016 Godina
- Solidno stanje, vidljivi tragovi koristenja te jedna manja udubina na donjem poklopcu koja nicemu ne smeta. Nista kriticno. Sve se vidi na slikama, molim pogledati.
- DE tipkovnica
- Baterija dobra - samo 197 ciklusa punjenja
- Kutija i punjac prisutni
- Sve ispravno naravno
- Novo instaliran MacOS Monterey 12.7.4
- Icloud otkljucan
-
---GALERIJA SLIKA---
Sve isto kao i sa Air modelom, generalno super Macbook koji je vise stajao nego se koristio sto je ujedno i razlog prodaje. Stoji mi..
400€
Dugo sam na forumu te me imate pod postenim trgovcima. Cash&carry ili uplata na racun (Imam Hrvatski racun) prije slanja postom. Javite se, dogovorimo se..
Hvala unaprijed
Ivan
[Prodaja] Macbook Pro 13 (16') i Macbook Air 13 (2
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.041
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore