[Prodaja] Steelcase Gesture

poruka: 8
|
čitano: 1.062
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Evo jedna prilika za top tier stolac za "male" pare - uvjetno receno tj s obzirom kolko inace kostaju :)

Dakle:

Steelcase Gesture

- 4D armrests
- podesiva visina sjedista
- podesiva dubina sjedista
- podesiv nagib naslona
- podesiv otpor naslona
- 4 stupnja zakljucavanja naslona
- nosivost 180 kg

Garancija dozivotna na okvir, sjediste, naslon, armrests, bazu
jos 9 god garancije (do 2034) na mehanizme, plinski cilindar, pjenu, kotace i sve ostale dijelove.

Malo koristena i svi funkcionalni dijelovi u dobrom stanju, iako ima manjih ostecenja na tkanini sjedista (macka) - nista sto utjece na funkcionalnost a i stolac je moguce u buducnosti pretapecirati. Cijena je shodno stanju vec spustena.

Iskljucivo osobno preuzimanje u Zg uz vlastiti prijevoz - stolac ima ~30 kg.

Cijena na njuskalu: 500 EUR

Cijena za forum: 450 EUR sto je ujedno i konacna cijena, lowball ponude na PM ignoriram.

(nova kod nas kosta 1800+ EUR, a u DE oko 1000 s dostavom, cisto za ove koji ce se javiti da kako je stolac tolko skup)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
15 godina

nosivost 180kg....... za prave gejmere......

još da je stalak za kantu pohane piletine..............

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2025 12:37 (ushirlo).
16 godina

A jesi je poslikao brate :D na slikama izgleda kao stolac od 50 dolara s temu-a

https://www.steelcase.com/products/office-chairs/gesture/

It is always darkest just before the dawn.
14 godina
Re: [Prodaja] Steelcase Gesture
mrsmith kaže...

A jesi je poslikao brate :D na slikama izgleda kao stolac od 50 dolara s temu-a

https://www.steelcase.com/products/office-chairs/gesture/

Baš :D

Ja sam mislio da je ovo neka zajebancija kad sam vidio slike stolca, ali po svemu što čitam vidim da nije.

Svakako bi volio jednog dana sjesti u nju čisto da vidim šta to tako udobno može biti da vrijedi 2000€ :D

9 godina
Re: [Prodaja] Steelcase Gesture
Mirkopoter kaže...

Baš :D

Ja sam mislio da je ovo neka zajebancija kad sam vidio slike stolca, ali po svemu što čitam vidim da nije.

Svakako bi volio jednog dana sjesti u nju čisto da vidim šta to tako udobno može biti da vrijedi 2000€ :D

Što vrijedi 2K€? Isto što i torbica koju u Italiji kupiš za 2000€, a trgovina ju nabavi iz Kine za 20€. Hebene marže.

Prosječno glup i umjereno lud. Twitch: Duxcro
6 godina

Ja jednom otišao u Egypt i kupio iste cipele koje sam u HR platio cca 1000kn za nekih 100kn. Ali stvarno iste.  Nije bila neka  kopija.

13 godina

A jezi ga sad, logika mi je da ko kupuje ovakve stvari, zna sto kupuje, a ne kupuje na temelju slike s oglasa :D bar se nadam... a sto se tice komentara o kvaliteti i kopijama, ovdje ipak stoji kvaliteta iza branda. Postoji razlog zasto se stolci iz Jyska raspadaju na godisnjoj bazi, a Steelcase su vjecni ;) sto dokazuju i garancijom. I nesto "slicno" sto se naruci iz Kine u ovom slucaju nije uopce slicno, kineski racing i gaming i ostali stolci ne mogu u istu kategoriju.. pa cak niti unutar 5 kategorija od ovoga :)

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
11 godina

Ovdje se plaća kvaliteta, steelcase je ozbiljna firma u rangu herman millera i ova cijena je jako jeftina za stolicu takvog kalibra.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice