[Prodaja] Philips 65OLED769/12 zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.084
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
[Prodaja] Philips 65OLED769/12

Na prodaju Philips Oled TV (PHILIPS 65OLED769/12) od 65'' dobiven na reklamaciji starog telkaća od strane Partum osiguranja.

Televizor je nov i zapakiran, s 2g. garancije.

Naime ne treba mi oled screen i tako skup tv pa ću radije preć na neki jeftiniji miniled, a ostatak para spremit.

Isti bi mi trebao doći u utorak/srijedu tako da će biti moguće isti pogledati nakon što mi dođe doma (istok Zagreba).

Cijena 1100€ 1050€

Malo o speckama:

Ambilight Technology and OLED Display
The Philips 4K Ambilight TV 65OLED769/12 features integrated LED lights that respond to the content being viewed, creating a colorful light halo for an engaging experience. The OLED display ensures deep blacks and rich details, providing a lifelike picture from every angle.

P5 AI Processor and TITAN OS Platform
The P5 processor with AI optimizes image quality, ensuring lifelike detail and smooth motion. The TITAN OS smart TV platform allows for fast and easy access to favorite shows and movies, and offers recommendations from popular streaming services.

Cinema-Quality Sound and Picture
Support for Dolby Vision and Dolby Atmos ensures that films and shows look and sound exactly as the director intended. Enjoy every detail and sound effect as if you were in a cinema.

Gaming Experience and Connectivity
HDMI 2.1, a 120 Hz refresh rate, and low latency provide a smooth and responsive gaming experience. Ambilight's game mode and 144 Hz VRR support for PC games make gaming even more thrilling.

Eco-Friendly and Easy Control
The Philips TV is designed responsibly, using recycled materials in both the TV's body and packaging. Voice control with Alexa and Google smart speakers makes operation convenient, while the sleek remote allows for easy management of the TV and other devices.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2025 10:48 (sinkee).
14 godina

telka stigla, slike ispod.

Kutija još tvornički zatvorena.

14 godina

1050€ i to bi bila posljednja cijena, ukoliko nebude bilo zainteresiranih ostaje meni.

14 godina

Samo dodatno napomena, kako već 2h zovem dostavne službe za dostavu telke, apsolutno niti jedna tvrtka u RH ne želi poslat ovaj paket (ni gls,dpd,overseas,intereuropa,hp paket 24,dhl) jednostavno rizik vele da im je prevelik ili je preko max dimenzija tako da slanje van zagreba je mission impossible.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 10:53 (sinkee).
4 godine

Hvala, dobro je i to znati.

No, mislim ipak da šalješ toliku kutiju, a unutra krumpiri, da bi ipak poslali.

boje se oni loma televizije ili loma ekrana, isti vrag.

合気道家 - Yondan
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.3.2025 11:25 (Zaporožac).
14 godina

Ma problem je kaj nemos unijet tu dimenziju kao uopce, prevelika dimenzija isto bude (a i drugi faktor je lomljivost ekrana i ne žele osigurati to, iako mi čudno kako npr bi mogao poslat neki mobitel od 1500€.)

Drugo, intereuropa npr. mi veli da uopće ne želi raditi s privatnim korisnicima zato kaj i ovako imaju previše posla, zamisli...

Jedini koje sam ulovio da bi možda slali su mail box ltd (ali oni ne žele osigurati paket) :)

Sve u svemu, totalno teško za poslat pakete ovih dimenzija.

13 godina

Free bump za kolegu

Uzeo isti model ovaj tjedan u pevexu, sa popustom me izasla slicna cijena, jako zadovoljan slikom i samim tvom

preporuka onome tko uzme da nece pozaliti

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice