Pozdrav,
prodajem Google Pixel 8 PRO Mint 12/128GB. Mobitel je kupljen 8.mj u domaćem web-shopu i pod garancijom je.
Stanje kao novo, mobitel je u Spigen Ultra Hybrid Case kupljena na amazonu.
Uz mobitel prodajem i Google 45W USB-C Fast Charger, kupljen zasebno na amazonu.
Cijena za sve - mobitel, maska i punjač je 660€.
Preferiram osobno preuzimanje na relaciji Zagreb-Sisak, poštom mogu poslati nakon uplate i na rizik kupca.
Kontakt PM.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Google flagship praktički u pola cijene..
Čisti android, baterija i kamera je top.. ako sad kupujete mob a nećete platiti preko soma eura za trenutni flagship mislim da je ovaj mob dobar izbor.
Edit...
Edit.
2g star flagship
aj bas me zanima jel toliko drzi na cijeni
Naravno da ne, nađe se pixel 9 za tu cijenu, prije par mjeseci sam na njuškalu za 650 eura uzeo 9 pro star mjesec dana.
Dečki fala na infosima, šta da kažem malo sam se zaletio u kupovini. Nakon OnePlus 7t, Pixel mi je prevelik mob a nisam neki zahtjevan korisnik da mi treba tako velik ekran. Sam mobitel je top, baterija mi drži dva dana, kamera je odlična itd.. Ali mi je velik i fale mi neke sitnice sa OnePlus.
Mobitel koristim evo nekih mjesec dana i ne mislim ga prodavat za 50% manju cijenu od plaćene, ako nejde poklonit ću ga nekome od svojih za Božić. Iako je nedavno izašla 10-ka, 8 PRO još uvijek drži cijenu blizu 700€ u trgovinama ali bez punjača i maske.
Google 45W punjač i maska je plaćena 50€.
Tak da ako netko želi flagship (sad star dvije generacije) koji je u stanju novo, plus jači google punjač i spigen maska, neka mi se javi pa se dogovorimo oko cijene. Ali za 300€ nejde.
Sam si rekao, bolje ga pokloni nekom u familiji ili ga objavi na njušjalu pa se možda netko zaleti do Božića i uzema ga. Ovdje ćeš ga teško prodati za te novce.
Nije da će ćeš jedva dobiti 300e, al nekih 450-500e je u vrh glave kaj bi barem ja ponudio, posebno jer za 600-700e prolaze pixel 9 pro koji je u svemu bolji mobitel + ima dosta bolji i ekonomičniji modem koji utječe na jačinu signala i standby baterije.
Inače koristio sam Pixel 8 Pro, jako dobar mobitel, također ga nisam mogao prodati za neke razumne novce pa sam ga dao ženi. Jbg, kod nas ga malo tko koristi i prosječni kupac prije će gledati iphone/samsung nego pixel.
Sam si rekao, bolje ga pokloni nekom u familiji ili ga objavi na njušjalu pa se možda netko zaleti do Božića i uzema ga. Ovdje ćeš ga teško prodati za te novce.
Nije da će ćeš jedva dobiti 300e, al nekih 450-500e je u vrh glave kaj bi barem ja ponudio, posebno jer za 600-700e prolaze pixel 9 pro koji je u svemu bolji mobitel + ima dosta bolji i ekonomičniji modem koji utječe na jačinu signala i standby baterije.
Inače koristio sam Pixel 8 Pro, jako dobar mobitel, također ga nisam mogao prodati za neke razumne novce pa sam ga dao ženi. Jbg, kod nas ga malo tko koristi i prosječni kupac prije će gledati iphone/samsung nego pixel.
Najbolje rečeno ovo gore, kod nas apple i samsung imaju najviši udio u tim 'skupljim' telefonima, pa onda xiaomi i ostatak za običan puk.
Ovaj mobitel će uzet samo netko tko je informatički obrazovan ali tada i cijena mora biti prava. Random joe nebude spržio 600-700€ za njima random brand mobitela.
...ne mislim ga prodavat za 50% manju cijenu od plaćene... 8 PRO još uvijek drži cijenu blizu 700€ u trgovinama...
Kako si uspio toliko pretplatiti mobitel?
U svijetu gdje su S23 ultre 350e, a s24 ultre po cijenama koju tražiš za svoj mob nećeš naći neku sreću. Bolesno si preplatio 2 godine star nepopularan flagship.