[Prodaja] Google Pixel 8 PRO

poruka: 12
|
čitano: 1.429
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina

Pozdrav,

prodajem Google Pixel 8 PRO Mint 12/128GB. Mobitel je kupljen 8.mj u domaćem web-shopu i pod garancijom je.

Stanje kao novo, mobitel je u Spigen Ultra Hybrid Case kupljena na amazonu.
Uz mobitel prodajem i Google 45W USB-C Fast Charger, kupljen zasebno na amazonu.

Cijena za sve - mobitel, maska i punjač je 660€.

Preferiram osobno preuzimanje na relaciji Zagreb-Sisak, poštom mogu poslati nakon uplate i na rizik kupca.
Kontakt PM.

9 godina

Google flagship praktički u pola cijene..
Čisti android, baterija i kamera je top.. ako sad kupujete mob a nećete platiti preko soma eura za trenutni flagship mislim da je ovaj mob dobar izbor.

11 godina

Edit...

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.10.2025 21:34 (thebatman).
22 mjeseca
Re: [Prodaja] Google Pixel 8 PRO

Edit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.10.2025 9:39 (gss989).
13 godina

2g star flagship

aj bas me zanima jel toliko drzi na cijeni

13 godina

Naravno da ne, nađe se pixel 9 za tu cijenu, prije par mjeseci sam na njuškalu za 650 eura uzeo 9 pro star mjesec dana.

9 godina

Dečki fala na infosima, šta da kažem malo sam se zaletio u kupovini. Nakon OnePlus 7t, Pixel mi je prevelik mob a nisam neki zahtjevan korisnik da mi treba tako velik ekran. Sam mobitel je top, baterija mi drži dva dana, kamera je odlična itd.. Ali mi je velik i fale mi neke sitnice sa OnePlus.

Mobitel koristim evo nekih mjesec dana i ne mislim ga prodavat za 50% manju cijenu od plaćene, ako nejde poklonit ću ga nekome od svojih za Božić. Iako je nedavno izašla 10-ka, 8 PRO još uvijek drži cijenu blizu 700€ u trgovinama ali bez punjača i maske. 

Google 45W punjač i maska je plaćena 50€.

Tak da ako netko želi flagship (sad star dvije generacije) koji je u stanju novo, plus jači google punjač i spigen maska, neka mi se javi pa se dogovorimo oko cijene. Ali za 300€ nejde.

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2025 12:32 (Wannabes).
14 godina

Sam si rekao, bolje ga pokloni nekom u familiji ili ga objavi na njušjalu pa se možda netko zaleti do Božića i uzema ga. Ovdje ćeš ga teško prodati za te novce.

Nije da će ćeš jedva dobiti 300e, al nekih 450-500e je u vrh glave kaj bi barem ja ponudio, posebno jer za 600-700e prolaze pixel 9 pro koji je u svemu bolji mobitel + ima dosta bolji i ekonomičniji modem koji utječe na jačinu signala i standby baterije.

Inače koristio sam Pixel 8 Pro, jako dobar mobitel, također ga nisam mogao prodati za neke razumne novce pa sam ga dao ženi. Jbg, kod nas ga malo tko koristi i prosječni kupac prije će gledati iphone/samsung nego pixel.

Halo Bing! Kako bratac?
15 godina
Apachy kaže...

Sam si rekao, bolje ga pokloni nekom u familiji ili ga objavi na njušjalu pa se možda netko zaleti do Božića i uzema ga. Ovdje ćeš ga teško prodati za te novce.

Nije da će ćeš jedva dobiti 300e, al nekih 450-500e je u vrh glave kaj bi barem ja ponudio, posebno jer za 600-700e prolaze pixel 9 pro koji je u svemu bolji mobitel + ima dosta bolji i ekonomičniji modem koji utječe na jačinu signala i standby baterije.

Inače koristio sam Pixel 8 Pro, jako dobar mobitel, također ga nisam mogao prodati za neke razumne novce pa sam ga dao ženi. Jbg, kod nas ga malo tko koristi i prosječni kupac prije će gledati iphone/samsung nego pixel.

Najbolje rečeno ovo gore, kod nas apple i samsung imaju najviši udio u tim 'skupljim' telefonima, pa onda xiaomi i ostatak za običan puk.

Ovaj mobitel će uzet samo netko tko je informatički obrazovan ali tada i cijena mora biti prava. Random joe nebude spržio 600-700€ za njima random brand mobitela.

10 godina
Wannabes kaže...

...ne mislim ga prodavat za 50% manju cijenu od plaćene... 8 PRO još uvijek drži cijenu blizu 700€ u trgovinama...

Kako si uspio toliko pretplatiti mobitel?

9 godina
580€
13 godina

U svijetu gdje su S23 ultre 350e, a s24 ultre po cijenama koju tražiš za svoj mob nećeš naći neku sreću. Bolesno si preplatio 2 godine star nepopularan flagship. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice