prodajem gainward rtx 2080 super phantom.......
malo korištena, potpuno ispravna..... istekla garancija......
orginal ambalaža......
250€...........
orginal ambalaža......
250€...........
korekcija cijene.......
zanima me dal je prodaja jos uvijek aktualna. zadnja cijena? poslao sam privatnu poruku.
najzadnja cijena je 240€.......
hvala ali puno mi je to novaca za ovu graficku. sretno sa prodajom!
bump.....
Nekad opasna grafa, danas tek prosijek, a bez gare ne vrijedi preko 200 eura nikako.
Tko hoce prodat morat ce spustat cijenu, sada je "zadnji voz" da se proda 3000 serija po dobroj cijeni oglasnik ih je prepun.
RTX 2XXX serija vec ide sa sicu evo moja 2060s stoji na oglasniku vani za 180e ako ode uzet cu vjerovatno RTX 4070.
Nade se 3060 za 250e, gdje koja 3070 za 300e.
Oglasnik je pun kartica sa ludim cijenama. Stvar je samo želiš li prodati brže bolje ili čekat nekoga za 50ak eura više.
Ima tu oglasa na bugu starih i preko 6 mjeseci jer prodavač neće cijenu dolje spustiti. Da stvar gora bude sad trenutno može daleko manje tražit od početne cijene
Cijene polovnih kartica su počele rasti od kad je kopanje ponovno profitabilno. Mislim da dućani još nisu krenuli dizati ali budu. Ako se isplativost kopanja do kraja 2024. godine drastično poveća zbog razvoja događaja u kripto svijetu, zaboravite na normalne cijene kartica.
Konkretno za ovu karticu sam čovjeku kada je stavio oglas nudio 220 ili 230e, ni ne sječam se više, nije htio....kako stari ljudi kažu "prvi kupac-najbolji kupac"
orginal ambalaža......
250€...........
Pozdrav, je li prodano?
orginal ambalaža......
250€...........
Pozdrav, je li prodano?
nije.....
čeka te.......
Uzeo baš danas Asus strix GTX 1080 ti
Pozz, je li grafa prodana?
rezervirana do sutra..... odnosno danas ......jebotekolikojesatiidemleć
prodano....