- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kakav procesor, 4god nakon izlaska drzi cijenu
jede amd 3600 a neznatno slabiji od svjeze izaslog 11600k. kakva je to vrhunska kupnja bila nekad za 1900-2000kn koliko je kostao novi u trgovini.
Nikad taj procesor nije koštao 1900-2000kn
2500kn(par kuna nize) je najniza cijena ikad zabiljezena! Sad su te perfomanse 1200kn
kakva je to vrhunska kupnja bila nekad za 1900-2000kn koliko je kostao novi u trgovini.
Ma u snovima se mogao naći i za manje novce.

zar nije bio cca 2000kn po trgovinama jedan period 2018-2019? prilicno sam siguran da jeste
zar nije bio cca 2000kn po trgovinama jedan period 2018-2019? prilicno sam siguran da jeste
Najniža cijena koju sam ja vidio je cca. 2500 kn, većinom se je cijena kretala oko 2700 ili 2800 kn.
tu si pogledaj pod monitor cijena, bio je po 2100 jos box varijanta https://iponcomp.hr/shop/proizvod/intel-core-i7-8700k-370ghz-lga-1151-300-box/1607927
Ma joj daj od kud si taj ipon izvuko, ta "stranica" nije ni postojala kod nas dok se ta generacija prodavala
mora da je neki bug
, nabava.net veli 2500+-kn je min cijena, do cak 3600kn u doba "krize", ti bas moras biti u pravu?
Da je bio toliko koliko ti velis onda je u Americi bio jeftiniji od msrp-a tj sam Intel ga je Amerikancima đabe djelio, osobno
bjezi bre!
1200kn
Ma joj daj od kud si taj ipon izvuko, ta "stranica" nije ni postojala kod nas dok se ta generacija prodavala
mora da je neki bug
, nabava.net veli 2500+-kn je min cijena, do cak 3600kn u doba "krize", ti bas moras biti u pravu?
Da je bio toliko koliko ti velis onda je u Americi bio jeftiniji od msrp-a tj sam Intel ga je Amerikancima đabe djelio, osobno
bjezi bre!
linkao sam ti. pogledaj. prihvati. nastavi dalje. kad ti ipak dode da nesto demantiras, isto nastavi dalje odi nesto drugo radi.
mora da je neki bug
bjezi bre!
linkao sam ti. pogledaj. prihvati. nastavi dalje. kad ti ipak dode da nesto demantiras, isto nastavi dalje odi nesto drugo radi.
Stranica koju si linkao je vrhunska, ovakve specifikacije samo najbolje stranice imaju:
Broj sjemenki 6 kom
Broj niti 12 kom
Časovni znak 3.7 GHz
Znak Turbo sata 4.7 GHz
Baš ono pravi opisi, ulijevaju povjerenje maximalno. Idem kupit malo sjemenki kod njih.

Neki dan otisao jedan 8700K za 99e.Tko ceka i lovi moze uhvatit ali treba listat po oglasima.
Prodano.
سمندری ڈاکو