[Prodaja] [PONUDA] 5x Palit RTX 2080 Ti u kompletu

poruka: 7
|
čitano: 1.421
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
[Prodaja] 5x Palit RTX 2080 Ti, rezervirano!

Imam mogućnost uzeti u firmi 5 komada Palit RTX 2080 Ti Dual povoljno. U normalnoj situaciji bi ih prodavao po 6500kn po komadu, kao što sam i do sada sve prijašnje. Ima onaj "ALI".

Radi kompletne situacije s coronavirusom, ne mogu ih osobno prodavati u HR, jer si ne mogu trenutno prišutiti samoizolaciju od 2 tjedna da prodajem te iste grafičke u Hrvatskoj.

Ako nekog zanima da bi htio uzeti komplet od 5 komada, mogu mu poslati za HR poštom, pa taj koji uzme, može rado prodavati dalje za višu cijenu, koristiti za osobne svrhe ili kako god se vidite u ovoj shemi (ako se uopće vidite).

Fiskna cijena za komplet je 28.000kn. U obzir dolazi samo prodaja i slanje u kompletu za Hrvatsku.

Također ako mislite da bi se moglo dogovoriti 5 forumaša, recimo iz Zagreba, pa si podjelite grafičke kartice, ispada vas 5.600kn po komadu.

Pojedinačno nemam namjeru slati iz DE za HR, jer onda imam više stresa nego zarade.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2020 12:14 (Rasho).
15 godina
Re: [Prodaja] [PONUDA] 5x Palit RTX 2080 Ti u komp

Zainteresiran sam za jednu i iz zagreba sam. Idemo vidjeti može li nas se javiti još četvoro. 

15 godina

Evo, imam već par ozbiljnijih upita za uzimanje kompleta, pa označavam kao prodano, da mi ne šaljete svi PM. 

Pretpostavljam da će za 10 dana kartice biti na njuskalu za preprodaju, pa vam želim sretan lov na grafe. 

15 godina

Kolega aLI3Na ih bude prodavao dalje. Grafe će biti kod njega kroz nekih 7 do 10 dana. Za cijenu morate njega pitati. LP!

6 godina
protjeran

disi alien, jel moze za 5700kn jedna?

15 godina

haha evo covjek ulaze 28000kn da bi ti ju prodao za 100 kuna više da bi ju ti stavio na njušku. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.5.2020 15:13 (goa604).
5 godina
neaktivan
goa604 kaže...

haha evo covjek ulaze 28000kn da bi ti ju prodao za 100 kuna više da bi ju ti stavio na njušku. 

"U milijunskim poslovima nema mjesta za ego" JP 2020.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice