[Prodaja] Palit Nvidia GeForce RTX 4070 Dual 12GB zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 2.839
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
[Prodaja] Palit Nvidia GeForce RTX 4070 Dual 12GB

Kao što je bilo u procjenama, na prodaju grafička kartica iz naslova, cijena će biti 520€, kartica dostupna za slanje od 2.12. uz prethodnu uplatu ili preuzimanje Čakovec/Varaždin i bliža okolica.

Uz karticu originalna kutija, nema računa i pisane garancije. Kartica radi bez ikakvog problema.

Kovačić
4 godine
protjeran

kako to mislis bez garancije, sta cemo ako krepa za 4 dana?

14 godina
Re: [Prodaja] Palit Nvidia GeForce RTX 4070 Dual 1

Dati preko 500 eura za grafu BEZ garancije, how about no. 

12 godina

Nema pisanu. Ako je meni radila, radit ce i vama. Rizik vama isto kao i meni. Ne tjeram nikog da kupi, oglas je tu da ljudi vide i tko zeli, moze kupiti, tko ne, ne mora 😁

Kovačić
14 godina
Petar hw kaže...

Praviš se grbav kao da se ništa nigdje ne prodaje bez garancije.

14 godina
Petar hw kaže...

Ak ti krepa onda si stvarno baksuz.jbg

4 godine
acmilan2 kaže...

Nema pisanu. Ako je meni radila, radit ce i vama. Rizik vama isto kao i meni. Ne tjeram nikog da kupi, oglas je tu da ljudi vide i tko zeli, moze kupiti, tko ne, ne mora 😁

Ma hajde.. ?!

Tebi je radila nekoliko dana, a netko treba istresti 500 evrića da bi mu kartica bez garancije radila tri godine..

Nije baš isto i zbog toga je cijena kartice totalni promašaj.

Nešto vrijedi no kupiti ju za duže staze je rizik, jer kartice se ipak za razliku od CPU-a kvare desetak puta češće u prosjeku.

Kao što si rekao; "oglas je tu" pa tko hoće kupiti bla..bla..

Temu nisi zaključao pa imamo pravo reći da je npr. za mene blesav čovjek tko kupi tu karticu za više od 350€..

Ma, i to je novac, ja ne bih dao ni 60€ i to jedino ako ju mislim preprodati...

合氣道 Tražim ŽĐevojku,...oooo daleeeekooo bilooo....
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2023 8:27 (Zaporožac).
12 godina

I dalje kažem, tko zeli, ti ne moraš uzet. Kupovale su se i za mining RX 470-590 koje su vec prije te ere imale 3-4 godine starosti i umirale po 2500-3000kn. Interesenata ima tako da ne brinem, a dokle god tema nije zaključana, kartica je dostupna.

Edit: nikome ne oduzimam pravo govora, to je forum i postujem tvoje misljenje, ali ne vrijeđam nikoga i ne namećem svoje misljenje kao ti sto radis oboje. 

Kovačić
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2023 9:45 (acmilan2).
11 godina
protjeran

Hajde skinite se čovjeku s oglasa očito kupci niste. Treba vas za spam prijavit. Znači kartica nema garancije, zato što je ispala iz kamiona. Šta je tuki boli zašto??

Bitna je ispravnost, ako sumnjam ispeče je kolega na furmarku 10 minuta. Nakon toga postavi video i onda je pitanje samo dogovor oko preuzimanja.

Ako ti crkne ??

Pa to je rizik, kako rokate rudarske 3080 koje su ispod cijene. 3/100 pitaju ovo glupo pitanje jer im je cijena bagatela.

Bero
17 godina
Petar hw kaže...

Retardirano pitanje za onog koji nema namjeru da kupi, Pun svijet budala ali izgleda da je kod nas centrala....Ivo Andrić

4 godine
Bero_ng95 kaže...

Znači kartica nema garancije, zato što je ispala iz kamiona. Šta je tuki boli zašto??

Bitna je ispravnost, ako sumnjam ispeče je kolega na furmarku 10 minuta. Nakon toga postavi video i onda je pitanje samo dogovor oko preuzimanja.

Ako ti crkne ??

Pa to je rizik, kako rokate rudarske 3080 koje su ispod cijene. 3/100 pitaju ovo glupo pitanje jer im je cijena bagatela.

Bero,imao si ti na temama kupi/prodaj svojih malo većih provala..

Pitaj prodavača da li bi htio za tu cijenu od 500€ dati svoju pisanu garanciju od dvije godine ovjerenu kod Javnog bilježnika, da on snosi troškove popravka, ili vraća novac , ili daje zamjensku takvu karticu u slučaju kvara kartice u tome roku ?!

Normalno da ne bi, što on zna kad će kartica riknuti, može i tri dana nakon tvoga veličanstvenog Furmark-a.

Ne mora riknuti 7 godina, ali zato postoji G.A.R.A.N.C.I.J.A. odn jamstvo kad kupuješ novu robu... Nije on kriv što kartica može imati tvorničku grešku.

Čemu onda služi garancija na tehničku robu ?

Nitko ne kaže da je njegova kartica trenutno pokvarena pa ćeš ti to provjeriti desetominutnim gaženjem u nekom stress testu..

Ajme.

合氣道 Tražim ŽĐevojku,...oooo daleeeekooo bilooo....
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2023 14:41 (Zaporožac).
11 godina
protjeran

Znaš rizik ako želiš uštedite i uzet nešto bez garancije. Nitko ovdje nije polupismeni. Osobno sam za sve što sam prodavao davao svoju garanciju godinu dana ako nebi bilo garancije. Ne vidim problem da se prodavač i kupac dogovore. Jedino znam da trenutno jedino ti provaljuješ i prozivaš me za normalne stvari. Gdje ste na svakom oglasu koji se prodaje bez garancije. S obzirom da šutite bio bi red da i sada budete susdržani.

Kolega kupovao ps5 bez računa i garancije uz usmeni dogovor.

Ps5 dobiven na poklon a račun nije dobio jer je ekipi koja je poklanjala bilo glupo ostavit. Nisu željeli da se vidi cijena u slučaju kvara se mogao javit ekipi koja je poklonila. 

Bero
11 godina
protjeran

U ostalom nek ovjere kod javnog bilježnika i podjele trošak. Svaki 20 e i mir u kući. Daj savjet radije no što me prozivate.

Meni je samo jadno da se netko javi tko ne kupuje i pljuje jer nema jamstva. Da je normalno dao savjet i spomenuo i cijenu i ostalo šutio bih.

Bero
12 godina

Prodano kolegi Volume. Ide lock.

Kovačić
12 godina

Otključavam temu, kartica opet dostupna zbog nemogućnosti kolege (poslovni put). Cijena i dalje ista - 520€. 

Kovačić
12 godina

Brzo otiđe. Kolega DuxCro je uzeo. Ide lock.

Kovačić
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice